Trouwreportage Niels & Jacqueline – Zwolle, overijssel | Trouwfotograaf Zwolle

Trouwreportage Niels & Jacqueline – Zwolle, overijssel | Trouwfotograaf Zwolle

De trouwdag van Niels en Jacqueline, vol details en net even anders. Een super leuke auto met koffers op het dak gebonden was bijvoorbeeld het vervoersmiddel. Dat vinden wij als trouwfotografes natuurlijk geweldig! Bij het zien van zijn bruid kreeg Niels toch wel een grote lach op zijn gezicht en de eerste tien minuten heeft hij zijn ogen geen moment van haar afgehouden. Jacqueline had een prachtige trouwjurk aan waarin ook haar mooie mintkleurige schoenen goed zichtbaar waren. Ook Niels had een mooi pak, licht gekleurd met een okergele broek. Wat zagen ze er allebei prachtig uit!

Na de lunch bij Jacqueline thuis gingen we op weg naar de eerste locatie voor de fotoshoot. De heide vlakbij het huis van Jacqueline’s ouders in Rijssen. Naast de spontane foto’s hebben we nog iets heel speciaals gedaan, van zowel de ouders van Niels als de ouders van Jacqueline hebben we een trouwfoto ‘nagemaakt’. Dit idee kwam van Niels en Jacqueline een paar weken voor de bruiloft. Daarnaast hebben ze met een polaroidcamera, die ook ’s avonds een rol in de bruiloft zou spelen, foto’s van elkaar gemaakt. Na de fotoshoot op de heide gingen we op weg naar Zwolle. Onderweg zijn we nog gestopt bij een mooi gemaaid veld, dat qua kleur en sfeer perfect bij de outfit en sfeer van de dag past. Na deze stop gingen we door naar de derde locatie, de oude Philips fabriek in Zwolle. Hier hadden we jammer genoeg niet zoveel tijd om foto’s te maken, want er moest natuurlijk getrouwd worden!

En dat trouwen dat deden ze bij de Milligerplas, de ceremonie in de buitenlucht. De hele dag was het bewolkt weer geweest, maar op het moment dat Jacqueline met haar vader aan kwam lopen begon de zon volop te schijnen. Als dat geen goed teken is! Een leuke ceremonie werd gevolgd door de zoen, het omdoen van de ringen en het tekenen. De mooie taart stond daarna al te wachten en er werd geproost met prosecco. Waarna de groepsfoto’s op het strand werden gemaakt. Na de barbecue waar de gasten werden getrakteerd op lekkere salades, olijven, tapenades, stokbrood en natuurlijk vele soorten vlees en vis, was het voor ons tijd om om te gaan.

Wat Niels en Jacqueline alleen niet wisten was dat wij die avond nog terug zouden komen met een verrassing. Door een aantal gasten was geregeld dat wij diezelfde avond een foto presentatie met een aantal foto’s van de trouwdag zouden maken en komen afspelen. Dit was natuurlijk een grote verrassing en de reacties super leuk!

Niels en Jacqueline, we willen jullie heel veel liefde en geluk wensen. Bedankt dat we jullie geweldige bruiloft mochten fotograferen!

Referentie:

“Al tijdens het eerste gesprek hadden we een goed gevoel bij Miranda en Ester. We mochten zelf ideeën inbrengen en het was leuk om te zien dat zij hier enthousiast in mee gingen en zelf ook tips gaven. Op de dag zelf zag je dit enthousiasme terug. Van alle kanten werden we gefotografeerd, maar zonder dat het opvallend was. Af en toe even een aanwijzing of een idee hielp ons goed, maar we mochten echt onszelf zijn. We voelden ons dan ook erg ontspannen tijdens de foto shoot. Toen ze ’s avonds terugkwamen met een alvast wat foto’s was dat een enorme verassing! We konden toen al niet wachten om de rest te zien….

De foto’s van onze bruiloft zijn precies zo geworden als we de dag hebben ervaren: helemaal geweldig! De dag zelf is voorbij gevlogen, dan is iets niets fijner om de sfeer van de dag terug te zien in de foto’s. Het kleurgebruik in de foto’s is prachtig, waardoor er een soort vintage look ontstaat, erg mooi! Ook jullie oog voor detail valt op. Niet alleen de foto’s van ons samen zijn mooi, maar ook de foto’s van de ringen, een heide bloempje, de schoenen (!!), etc. Iedereen is enthousiast en we krijgen dan ook veel complimenten, maar die complimenten zijn vooral voor jullie!” 
Niels & Jacqueline

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.