Trouwreportage Staphorst – Nico en Samantha

Trouwreportage Staphorst – Nico en Samantha

Trouwreportage Staphorst – Nico en Samantha. Een heerlijk relaxte dag waarbij genieten samen met familie en vrienden heel belangrijk was. Zo kunnen we de trouwdag van Nico en Samantha wel samenvatten. Thuis trouwen tussen de paarden, met een prachtige jurk en mooie persoonlijke details. Na de voorbereidingen zagen Nico en Samantha elkaar voor het eerst op de trouwdag tijdens de ceremonie.

Bekijk het complete voorproefje van de mooie bruiloft van Nico en Samantha op onze speciale trouwsite JullieTrouwfotografie.nl via de link hieronder:

De leveranciers die deze geweldige trouwdag mogelijk maakten:

Locatie ceremonie: Eigen terrein
Trouwambtenaar: Eelco Schippers
Trouwjurk: Hony Bruidsmode, Zwolle
Trouwpak: Dierckxens Mannenmode, Hoogeveen
Ringen: Jan ten Hoor, Meppel
Overige sieraden: Papilon, Meppel
Kapper: Aniek Luttel, New Look City Spa, Meppel
Visagie: Anika van Brussel, Beauty Faces , Zwolle
Boeket: Bloemen Petersen, Meppel
Bruidsfotografie: Essenza Fotografie

Trouwreportage Staphorst

Tijdens een trouwreportage wordt jullie trouwdag vastgelegd als herinnering voor later. Onze stijl trouwfotografie kan omschreven worden als fris, puur en romantisch. We leggen de dag graag vast zoals deze is en door met 2 bruidsfotografen te komen kunnen we bij momenten zoals bijvoorbeeld de ontmoeting ‘s ochtends de reactie van jullie allebei vastleggen. Een trouwreportage kan binnen heel Nederland gemaakt worden. Bovenstaande trouwreportage werd gemaakt in de omgeving van Staphorst

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van trouwreportages, lovefotoshoots en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.