Trouwreportages

Trouwreportages

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een spannende tijd waarin veel geregeld zal gaan worden. En zo ook de fotograaf voor de grote dag. Wanneer jullie voor ons kiezen, kiezen jullie voor frisse, romantische en spontane fotografie door 2 professionele fotografes. Waardoor alle belangrijke momenten van 2 kanten vastgelegd worden voor een mooie herinnering aan jullie trouwdag. En het mooiste is dat de tweede fotografe bij ons helemaal gratis is!

Trouwpakketten

Voor bruidsparen die een complete trouwreportage van 4, 6, 8,10 en 12 uur (de hele dag) trouwfotografie willen en die altijd alle digitale foto’s willen ontvangen is het extra voordelig om één van onze trouwpakketten te boeken. Hierbij worden een bepaald aantal uren fotografie gecombineerd met een heleboel leuke extra’s. Benieuwd wat de investering is voor de mooiste herinnering aan jullie trouwdag? Of welke momenten jullie vastgelegd kunnen krijgen met het aantal uren fotografie dat jullie in gedachten hebben? Bekijk dan snel de inhoud en prijzen van onze trouwpakketten.


Trouwalbums

Jullie hebben de keuze uit een groot assortiment trouwalbums van onze leverancier Jiggy Albums. Deze trouwalbums zijn digitaal vormgegeven. Bij een digitaal vormgegeven album worden de foto’s op de bladen in het album afgedrukt. Trouwalbums zijn leverbaar in veel verschillende formaten, kleuren, materialen en prijsklassen. Omdat de albums digitaal vormgegeven worden door onze vormgeefster kan het album helemaal op jullie wensen aangepast worden en kunnen er bijvoorbeeld speciale teksten uit jullie ceremonie en kleurvlakken toegevoegd worden. Lees meer >

Persoonlijke trouwkaarten

De standaard trouwkaarten uit de winkels en bij drukkerijen passen misschien niet helemaal bij jullie, dus waarom laten jullie geen persoonlijke trouwkaarten ontwerpen? De foto’s gemaakt tijdens de pre wedding fotoshoot zijn ideaal om hierin te verwerken. En ook vinden wij het leuk de kaarten iets extra’s te geven in de vorm van een hanger of het gebruiken van materiaal dat op jullie bruiloft terug komt. Lees meer >

Pre-wedding fotografie & love fotoshoot

Zijn jullie verloofd? Dan is een pre wedding fotoshoot super leuk om te laten maken! Jullie kiezen een locatie die bij jullie past of voor jullie een mooie betekenis heeft en jullie krijgen mooie, spontane foto’s die eventueel te gebruiken zijn voor het ontwerpen van persoonlijke trouwkaarten. Een pre-wedding fotoshoot kan ook als zonsondergang fotoshoot geboekt worden. Ook is het mogelijk om het aanzoek tijdens een lovefotoshoot te doen en deze vast te laten leggen! Super origineel en extra leuk voor jullie trouwkaarten. Een loveshoot kunnen jullie natuurlijk ook boeken wanneer jullie nog niet verloofd zijn. Lees hier meer over onze pre-wedding fotografie.

Vraag nu een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aan.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jullie je goed voelen bij de fotograaf die jullie bruiloft fotografeert, is een kennismakingsgesprek bij ons altijd vrijblijvend en kosteloos. Mail naar info@essenza-fotografie.nl voor het maken van een afspraak voor de eerste kennismaking of voor het aanvragen van meer informatie. Wij nemen dan binnen een werkdag contact met jullie op. Bellen kan natuurlijk ook op werkdagen naar 06-44107399.