UPDATE | Yes we kunnen weer fotoshoots gaan maken!

UPDATE | Yes we kunnen weer fotoshoots gaan maken!

Hierbij een uitgebreide update! We begonnen dit jaar enthousiast, dit jaar bestaan we 10 jaar en dat wilden we natuurlijk vieren. Speciale jubileumpakketten waren gemaakt met veel leuke voordelen en extraatjes die we bij onze fotoshoots en fotoreportages cadeau geven aan onze trouwe en nieuwe klanten.

Het is met fotoshoots de eerste maanden van het jaar altijd wat rustiger omdat we alle fotoshoots op locatie of bij mensen thuis maken. Dingen als geboortes, newborn, day in the life reportages en cake smash fotoshoots lopen het hele jaar door. Maar de ‘gewone’ fotoshoots in de natuur beginnen vanaf april meestal weer vol te stromen. Heerlijk! Wat keken we ernaar uit om dit jaar weer veel mensen blij te maken met mooie herinneringen voor later.

Zwangerschapsfotoshoot Havelte
cadeaubon fotoshootOPSTARTEN FOTOSHOOTS!

Dat liep even wat anders. Vanaf het begin van de coronacrisis was het voor ons duidelijk dat we geen risico wilden gaan lopen. Niet voor onszelf en onze gezinnen, maar zeker ook niet voor onze klanten. Maar na weken geen fotoshoots te hebben gemaakt kunnen we vanaf komende maandag weer fotoshoots inplannen! Eerst starten we met de fotoshoots op buitenlocaties waar de 1,5 meter gemakkelijk aangehouden kan worden. De fotoshoots bij jullie thuis zullen later opgestart worden. Met uitzondering van gezinsfotoshoots en cake smash fotoshoots die in de tuin gemaakt kunnen worden. Die kunnen we gewoon voor jullie maken!

KENNIS DELEN, JULLIE FOTO’S BEWERKEN & FOTOALBUMS

Daarnaast kunnen we jullie nog steeds blij maken met onderstaande dingen. We delen graag onze kennis, bewerken door jullie gemaakte foto’s professioneel of maken prachtige fotoalbums voor jullie! Waar kunnen we jou mee helpen?

 • KENNIS DELEN
  Vertel ons welke vraag/vragen je hebt over het op een mooie manier vastleggen van deze bijzondere tijd. We delen graag onze kennis met jou!

 • JULLIE FOTO’S PROFESSIONEEL NABEWERKEN
  Heb je zelf foto’s gemaakt van de geboorte van je kindje, de eerste weken samen of leg je alle dingen die jullie als gezin in deze tijd doen en meemaken vast als herinnering voor later? Wij helpen graag met het optimaliseren van jullie foto’s. Via nabewerking is er vaak nog veel meer uit een foto te halen en dat doen we met alle liefde voor jullie.

 • FOTOALBUM ONTWERP
  Heb je veel foto’s digitaal in mapjes staan en zie je er tegenop om deze te verwerken in een prachtig fotoalbum? Heel herkenbaar! We horen dit zo vaak en dat is jammer. Wij helpen graag met het maken van een mooi ontwerp op basis van jouw wensen zodat je binnenkort lekker in jullie eigen fotoalbum kan bladeren!

 • VERRASSING VOOR OPA EN OMA
  Een verrassingsboekje maken voor opa’s en oma’s die de kleinkinderen nu even niet kunnen zien. Met lieve berichtjes, foto’s van de kleinkinderen, een (foto)update wat jullie nu allemaal aan het doen zijn, eventueel aangevuld met leuke momenten die jullie de afgelopen jaren samen hebben gedaan en beleefd, een leuke tekening of foto van een knutselwerkje, of berichtjes van andere familieleden. Hoe dit eruit komt te zien is helemaal aan te passen naar de wensen. Jullie leveren de berichtjes en foto’s aan en wij maken voor jullie een mooi ontwerp en laten dit boekje voor jullie afdrukken. Een heel speciaal cadeau in deze tijd!

OUDE/BESCHADIGDE FOTO’S RETOUCHEREN
Hebben jullie oude, verkleurde en/of beschadigde foto’s liggen? Deze kunnen we in de meeste gevallen herstellen zodat krassen, scheuren en verkleuringen verdwijnen. Eventueel kunnen we de herstelde foto afdrukken en indien gewenst inlijsten als een leuk cadeautje.

CADEAUBON VOOR EEN FOTOSHOOT
Een cadeaubon bestellen voor een fotoshoot of fotoreportage wanneer dit weer kan. We weten natuurlijk nog niet wanneer dit gaat zijn, maar alle cadeaubonnen die in deze tijd besteld worden zijn voor onbepaalde tijd geldig. Iets leuks om naar uit te kijken voor jullie én voor ons!

ANDERE IDEEËN?
Heb je een andere vraag/suggestie of kunnen we je ergens anders mee helpen? Iets voor je doen? Laat het ons weten!

We houden alle maatregelen en adviezen goed in de gaten en hopen dat we snel weer mensen blij kunnen maken met prachtige foto’s. En tot die tijd helpen we je graag met 1 of meerdere van bovenstaande dingen. We hopen dat jullie allemaal gezond blijven!

Liefs, Ester en Miranda

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.