Verlovingsshoot Giethoorn | Bas en Anina

Verlovingsshoot Giethoorn | Bas en Anina

Verlovingshoot Giethoorn | In mei kregen we een leuk mailtje van Bas. Hij wilde zijn vriendin Anina ten huwelijk vragen en had als verrassing een weekend weg gepland. Super leuk! De eerste nacht verbleven ze in Giethoorn bij de Lindenhof. De volgende ochtend zouden ze met een bootje gaan varen en als ontbijt gaan picknicken. We spraken af dat ik met een ander bootje voor hun uit zou varen naar de locatie waar hij het aanzoek wilde gaan doen. Ik werd daar aan de kant gezet en vlak daarna kwamen ze aanvaren. De man die hun rondvoer ging op dezelfde plek aan de kant en liet de boot ronddrijven. Bas kon niet meer wachten en zei al snel dat hij Anina ook nog wat wilde vragen en pakte ondertussen de ring die hij voor haar had gekocht. De ruimte in de boot was redelijk krap, maar het lukt Bas om te knielen op één knie. Al snel volgde er op de grote vraag een “Ja” en een traan van blijdschap.

Vervolgens genoot het gelukkige stel nog van hun picknick en vaarden we door de mooie natuur rondom Giethoorn. Onderweg maakten we nog een aantal foto’s. Eenmaal terug bij de locatie stond een glas champagne voor hun klaar en sloten we af met nog een paar foto’s.

Wij wensen jullie heel veel geluk samen en plezier met de voorbereidingen van jullie huwelijk!

verlovingsshoot Giethoorn aanzoek giethoorn aanzoek giethoorn loveshoot giethoorn giethoorn loveshoot giethoorn verlovingsshoot giethoorn verlovingsring

Verlovingsshoot Giethoorn

Een bijzonder moment om vast te laten leggen is het moment dat je je grote liefde ten huwelijk wil vragen. Hoe leuk is het voor jullie om dit terug te kunnen zien als herinnering voor later? Vaak wordt een aanzoek tijdens een loveshoot gemaakt, zodat we al op een mooie plek aanwezig zijn. Op een ontspannen manier maken we een aantal foto’s van jullie en staan we klaar om het grote moment vast te leggen. Heb je al een idee hoe je het aanzoek wil gaan doen? Wij zijn erg benieuwd!

De verlovingsshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Giethoorn. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor een verlovingsshoot? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.