Voordeelkaart Essenza Fotografie

Voordeelkaart Essenza Fotografie

VOORDEELKAART ESSENZA FOTOGRAFIE | in 2020 vieren wij feest! Het is alweer 10 jaar geleden dat we de stap zetten om voor onszelf te beginnen en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad! Ons 10 jarig jubileumjaar vieren we graag met jullie. Het hele jaar door zijn er speciale jubileum pakketten fotografie die extra voordelig zijn en met hele fijne extra’s! (zie de link onderaan deze blog!) Maar we komen ook met leuke nieuwe producten. En daar is onze Essenza Fotografie VOORDEELKAART er 1 van!

Met de Essenza Fotografie VOORDEELKAART spaar je gemakkelijk voor extra korting op fotoshoots of kies je voor leuke extra’s zoals extra fotoafdrukken of voor een wisselend product.

voordeelkaart essenza fotografie
Hoe werkt het?

  • Laat je een fotoshoot maken? Dan ontvang je van ons een sticker. Deze is te plakken op onze voordeelkaart.
  • Bij fotopakketten ‘luxe’, bij geboortereportages en bij trouwreportages ontvang je 2 stickers.
  • Ook bij nabestellingen van meer dan 75 euro (in combinatie met een fotoshoot) ontvang je een sticker.
  • Bij 3 stickers is de kaart vol en kies je zelf je voordeel!De afgelopen 10 jaar een fotoshoot bij ons laten maken?
Heb je de afgelopen 10 jaar een fotoshoot bij ons laten maken? Vanwege ons jubileum kan iedereen die eerder een fotoshoot bij ons heeft laten maken nu al de Essenza Fotografie VOORDEELKAART aanvragen. Je ontvangt dan de eerste sticker alvast gratis! Je hoeft dan nog maar 2 stickers te sparen voor een volle kaart en dat fijne voordeel!

Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje om je Essenza Fotografie VOORDEELKAART gratis opgestuurd te krijgen!

Jubileum pakketten
Benieuwd naar de speciale extra voordelige jubileum pakketten die we ook nog eens hebben aangevuld met extra foto(producten)? Je leest er HIER alles over!


Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.