Voordeelkaart

VOORDEELKAART ESSENZA FOTOGRAFIE | In 2021 vieren wij feest! Het is alweer 10 jaar geleden dat we de stap zetten om voor onszelf te beginnen en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad! Ons 10 jarig jubileumjaar vieren we graag met jullie. Het hele jaar door zijn er speciale jubileum pakketten fotografie die extra voordelig zijn en met hele fijne extra’s! Maar we komen ook met leuke nieuwe producten. En daar is onze Essenza Fotografie VOORDEELKAART er 1 van!

Met de Essenza Fotografie VOORDEELKAART spaar je gemakkelijk voor extra korting op fotoshoots of kies je voor leuke extra’s zoals extra fotoafdrukken of voor een wisselend product. Bij iedere fotoshoot vanaf pakket basis of foto nabestelling boven de 75 euro ontvang je 1 sticker. En met 3 stickers is je VOORDEELKAART al vol en klaar om ingewisseld te worden voor dat fijne voordeel.

voordeelkaart essenza fotografie


Hoe werkt het?

  • Boek een fotoshoot of fotoreportage
  • Bij je eerste fotoshoot ontvang je gratis een VOORDEELKAART
  • Bij iedere fotoshoot, fotoreportage of foto nabestelling boven de 75 euro ontvang je een sticker
  • Bij sommige fotoreportages ontvang je zelfs 2 stickers!
  • Spaar 3 stickers voor fijn voordeel of leuke extra’s!
  • Lever de volle spaarkaart in en ontvang jouw gekozen voordeel

Laat je een fotoshoot maken? Dan ontvang je van ons een sticker. Deze is te plakken op onze VOORDEELKAART die je bij je eerste fotoshoot ontvangt. Bij fotoshoots of fotoreportages vanaf pakket ‘luxe’, bij geboortereportages, bij trouwreportages en bij foto nabestellingen van meer dan 250 euro ontvang je 2 stickers in plaats van 1 spaar sticker. Je hoeft daarna dus nog maar 1 sticker te plakken voor dat fijne voordeel! Bij 3 stickers kies je zelf het voordeel door 1 van de 4 opties achterop de VOORDEELKAART aan te vinken.


Kies zelf je voordeel

Bij je eerste fotoshoot of fotoreportage ontvang je gratis de Essenza Fotografie VOORDEELKAART en je eerste sticker. Wanneer je 3 stickers hebt geplakt en je kaart vol is kan je zelf achterop de VOORDEELKAART aangeven welk voordeel je graag zou willen ontvangen. Hier zijn 4 opties voor. Hieronder is te lezen waaruit je kan kiezen en wat het wisselende product is (de vierde optie).

  • 15% korting op jullie volgende fotoshoot
  • Foto afdrukken t.w.v. 25,00 euro
  • 2 extra digitale foto’s in hoge resolutie
  • Product van de maand – Op dit moment: Houten fotoslinger of geboorteslinger

De afgelopen 10 jaar een fotoshoot bij ons laten maken?
Heb je de afgelopen 10 jaar (tussen 2010 en 2020) een fotoshoot bij ons laten maken? Vanwege ons jubileum kan iedereen die eerder een fotoshoot bij ons heeft laten maken de Essenza Fotografie VOORDEELKAART aanvragen. Je ontvangt dan de eerste sticker alvast gratis! Je hoeft dan nog maar 2 stickers te sparen voor een volle kaart en dat fijne voordeel!

Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje om je Essenza Fotografie VOORDEELKAART gratis opgestuurd te krijgen!

Jubileum pakketten
Benieuwd naar de speciale extra voordelige jubileum pakketten die we ook nog eens hebben aangevuld met extra foto(producten)? Je leest er HIER alles over! Volg ons ook op Facebook voor leuke nieuwtjes en extra voordeel.

Voorwaarden
Aan de Essenza Fotografie VOORDEELKAART zijn een aantal voorwaarden verbonden die je hier kunt lezen.


Zien we jou binnenkort voor een leuke fotoshoot? Stuur ons een mailtje info@essenza-fotografie.nl om een afspraak te maken!


Groetjes, Ester en Miranda


Essenza Fotografie
Een mooie herinnering voor later