Zwangerschapsfotoshoot Anja en Erik in Hollandscheveld

Zwangerschapsfotoshoot Anja en Erik in Hollandscheveld

Enige tijd geleden benaderde Anja ons met interesse in een zwangerschapsfotoshoot en een babyfotoshoot. Waarop we meteen de zwangerschapsfotoshoot konden inplannen. De dag van de zwangerschapsfotoshoot van Anja en Erik was het nog even spannend wat het weer zou gaan doen. We hadden gezamenlijk Recreactieplas Schoonhoven in Hollandscheveld uitgekozen voor de fotoshoot, een mooie locatie met veel variatiemogelijkheden qua achtergronden. Maar dan moest het natuurlijk wel droog blijven! Na ’s ochtends contact te hebben gehad besloten we de fotoshoot door te laten gaan. Aangekomen bij Recreatieplas Schoonhoven was het droog en begonnen we dan ook gelijk met de fotoshoot. Vandaag zouden we voornamelijk foto’s van Anja en Erik samen maken. Erik fotografeert zelf ook veel en daarom wilden ze vooral graag foto’s “met z’n drieën”, zoals Anja dat zelf zo mooi zei. Na ongeveer een uur barstte ineens de regen los, gelukkig hadden we tegen die tijd al meer dan genoeg mooie en liefdevolle foto’s gemaakt. Anja en Erik, bedankt voor de leuke fotoshoot en we kijken uit naar het maken van jullie babyfotoshoot!

Referentie:

“We hadden het samen al een tijdje gehad over een zwangerschapsfotoshoot, een leuke herinnering aan de zwangerschap. Mijn partner kan heel goed zelf foto’s maken van mijn zwangerschap, maar wij wilden heel graag met zijn drieën een reportage. We worden tenslotte samen ouders. Juist omdat we vaak zelf fotograferen wilden we dit laten doen. Erg lastig want we zijn vrij kritisch, maar we hebben ons er aan overgegeven. Na contact te hebben gehad met verschillende fotografen zijn we bij Ester en Miranda uitgekomen. De website met voorbeelden sprak ons erg aan en een grote plus vonden we het pakket wat je ‘koopt’. Wij zijn geïnteresseerd in de originele digitale fotobestanden. Deze moet je er vaak los bijkopen en bij Essenza Fotografie koop je een pakket waar al digitale foto’s in hoge resolutie bij in zitten. Helemaal wat wij zoeken.

Na contact te hebben gezocht hebben we een afspraak gemaakt en advies gevraagd over een mooie locatie. Deze gevonden in overleg met Ester en Miranda. Ervaring met portret foto’s en zelf voor de camera staan hadden we niet daarom hebben we alles overgelaten aan Miranda en Ester en gaven ze aanwijzingen genoeg om tot een mooi resultaat te komen. Helaas was het weer op de dag van de shoot in een dip beland en begon het na een klein uur te regenen. Ondanks dat vinden we het resultaat erg mooi.” Anja en Erik

 

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.