Voorwaarden Essenza Fotografie Voordeelkaart

Voorwaarden Essenza Fotografie VOORDEELKAART

Wat leuk! Wanneer je deze pagina bezoekt heb je een Essenza Fotografie VOORDEELKAART ontvangen. En daarmee spaar je heel gemakkelijk voor veel voordeel en leuke extra’s! Bij iedere fotoshoot vanaf pakket basis of foto nabestelling boven de 75 euro ontvang je 1 sticker. En met 3 stickers is je VOORDEELKAART al vol en klaar om ingewisseld te worden voor dat fijne voordeel. Aan de Essenza Fotografie VOORDEELKAART zijn een aantal voorwaarden verbonden die je hieronder kunt lezen. • Een VOORDEELKAART is uitsluitend in te wisselen wanneer alle 3 – door Essenza Fotografie uitgegeven stickers – erop geplakt zijn. En alleen voor 1 van de opties die achterop de kaart vermeld staan. Als klant kies je zelf het voordeel waarvan je gebruik wilt maken door 1 van de 4 opties aan te vinken. De aangegeven waarde in euro’s, inclusief BTW.

 • Tijdens je eerste fotoshoot, fotoreportage of foto nabestelling van meer dan 75 euro ontvang je gratis een Essenza Fotografie VOORDEELKAART. Na iedere fotoshoot ontvang je van Essenza Fotografie een sticker. Wanneer je 3 stickers hebt verzameld kan je deze inwisselen voor het gewenste voordeel.

 • Bij fotoshoots of fotoreportages vanaf pakket ‘luxe’, bij geboortereportages, bij trouwreportages of bij foto nabestellingen van meer dan 250 euro ontvang je 2 stickers in plaats van 1 spaar sticker. Je hoeft daarna dus nog maar 1 sticker te plakken voor dat fijne voordeel!

 • Het is mogelijk om een upgrade te kiezen van de gekozen opties. Zoals een groter formaat fotoafdruk dan de 30×40 cm die als optie wordt gegeven. In dat geval ligt de waarde van het product waarvoor gekozen wordt hoger dan de waarde van de Essenza Fotografie VOORDEELKAART en dient het resterende bedrag bijbetaald te worden. De gehele waarde van de Essenza Fotografie VOORDEELKAART dient in één bestelling gebruikt te worden. Een eventueel resterend bedrag geeft geen recht op teruggave van dit bedrag. De Essenza Fotografie VOORDEELKAART is niet tegen contant geld inwisselbaar. De Essenza Fotografie VOORDEELKAART kan niet als een eventuele aanbetaling worden gebruikt.

 • Essenza Fotografie controleert altijd in haar administratie of de klant 3 fotoshoots, fotoreportages of foto nabestellingen heeft gedaan die aan de voorwaarden voldoen voordat de VOORDEELKAART geldig is. Wanneer de klant aan de voorwaarden voldoet, zal hij of zij het voordeel ontvangen waar hij of zij voor gekozen heeft.

 • Het aanpassen van de waarde of het plakken van eigen stickers maakt de Essenza Fotografie VOORDEELKAART ongeldig. Essenza Fotografie is gerechtigd om in geval van fraude, het verschaffen van onvolledige of onjuiste informatie, bij handelen in strijd met deze voorwaarden of andere vorm van misbruik van de VOORDEELKAART, de spaarkaart ongeldig te verklaren.

 • De VOORDEELKAART dient persoonlijk bij Essenza Fotografie ingeleverd te worden bij aanvang, tijdens of vlak na de fotoshoot.

 • Je dient de Essenza Fotografie VOORDEELKAART zorgvuldig te bewaren en een volle spaarkaart in te leveren tijdens of direct na de fotoshoot. In geval van diefstal of verlies, vindt geen restitutie plaats.

 • Eén van de opties op de VOORDEELKAART is een wisselend product. Vraag tijdens de fotoshoot waarbij je de spaarkaart vol hebt welk product dit is, of bekijk het wisselende product op de website via: www.essenza-fotografie.nl/voordeelkaart

 • VOORDEELKAARTEN kunnen niet met terugwerkende kracht ingeleverd worden. Het is niet mogelijk stickers te ontvangen voor fotoshoots die in het verleden bij Essenza Fotografie zijn gemaakt. Enige uitzondering hierop is de jubileum aanbieding waarbij alle bestaande klanten die tussen 2010 en 2020 een fotoshoot of fotoreportage bij Essenza Fotografie hebben laten maken een VOORDEELKAART en eerste gratis sticker kunnen ontvangen (op aanvraag). Deze klanten ontvangen 1 sticker gratis, ongeacht het aantal fotoshoots of fotoreportages die zij in het verleden hebben laten maken door Essenza Fotografie.

 • In sommige gevallen kunnen ook stickers voor de VOORDEELKAART worden ontvangen bij fotoshoots of fotoproducten met een andere waarde dan hierboven beschreven. Denk hierbij aan een Moederdag of Vaderdag actie. In dat geval wordt dit altijd door Essenza Fotografie vooraf vermeld. En ontvangt de klant de extra sticker tijdens de fotoshoot.

 • Het is alleen mogelijk een Essenza Fotografie VOORDEELKAART te delen voor klanten met hetzelfde woonadres. Zoals ouders en hun kind(eren).

 • Het is niet mogelijk om 2 volle Essenza Fotografie VOORDEELKAARTEN tegelijkertijd in te leveren.

 • Klanten jonger dan 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders/verzorgers om een Essenza Fotografie VOORDEELKAART aan te kunnen vragen.

 • Door gebruik te maken van de Essenza Fotografie VOORDEELKAART ga je akkoord met de voorwaarden. Deze voorwaarden voor de VOORDEELKAART van Essenza Fotografie kunnen worden gewijzigd. Blijf je na het ingaan van een wijziging de Essenza Fotografie VOORDEELKAART gebruiken? Dan aanvaardt je daarmee de gewijzigde voorwaarden.We zien je graag binnenkort voor jouw fotoshoot! info@essenza-fotografie.nl


Groetjes, Ester en Miranda


Essenza Fotografie
Een mooie herinnering voor later