Voorwaarden gratis mini loveshoot

Voorwaarden gratis mini loveshoot


Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Via de Wedding Goodiebag hebben jullie recht op een gratis mini loveshoot. Hieronder is een overzicht te vinden van de opties waaruit jullie kunnen kiezen en zijn de voorwaarden te lezen van deze gratis mini loveshoot.

Jullie hebben keuze uit 3 opties

Meer voordeel? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek
Optie 1

Jullie hebben nog geen fotograaf voor jullie trouwdag.

Jullie kiezen voor:

– Eerst gratis mini loveshoot
– Dan vrijblijvend kennismakingsgesprek voor jullie trouwfotografie
– Jullie boeken de trouwfotografie

Extra voordeel:

– Gratis extra uur trouwfotografie

(bijv. 8 uur boeken = 9 uur krijgen)


Optie 2

Jullie hebben nog geen fotograaf voor jullie trouwdag
.

Jullie kiezen voor:

– Eerst vrijblijvend kennismakingsgesprek voor jullie trouwfotografie
– Jullie boeken de trouwfotografie
– Dan gratis loveshoot

Extra voordeel:

– Gratis complete pre-wedding fotoshoot i.p.v. gratis mini loveshoot
– Gratis extra uur trouwfotografie
(bijv. 8 uur boeken = 9 uur krijgen)

Optie 3

Jullie hebben al een fotograaf voor jullie trouwdag en/of willen geen gesprek voor de trouwreportage op jullie trouwdag.

Jullie ontvangen:

– Gratis mini loveshoot
Meer informatie over de opties

Mini loveshoot, volledige pre-wedding fotoshoot en een extra uur trouwfotografie

De gratis mini loveshoot (inbegrepen bij optie 1 en 3)

Bij een gratis mini loveshoot is inbegrepen:

– Mini loveshoot van 30 tot 45 minuten
– Locatie naar keuze in Zwolle*
– 1 digitale foto naar keuze via mail

* Locaties buiten Zwolle zijn mogelijk, maar de reiskosten zijn dan niet bij de gratis fotoshoot inbegrepen, zie punt 3 in de voorwaarden hieronder.

 

Een volledige pre-wedding fotoshoot i.p.v. de gratis mini loveshoot (inbegrepen bij optie 2)

Bij een volledige pre-wedding fotoshoot is inbegrepen:
– Volledige pre-wedding fotoshoot van 1 tot 1,5 uur
– Locatie naar keuze binnen 40 km vanaf Zwolle of Hoogeveen*
– 5 digitale foto’s naar keuze op cd
– Geeft meer tijd om te wennen aan de camera en elkaar als aanstaand bruidspaar en fotograaf beter te leren kennen

* De fotoshoot verder weg laten maken is mogelijk, maar de reiskosten zijn bij deze fotoshoot inbegrepen tot 40 km vanaf Zwolle of Hoogeveen. Zie punt 3 in de voorwaarden hieronder.

 

Gratis extra uur trouwfotografie (inbegrepen bij optie 1 en 2)

Wanneer jullie ook de trouwfoto’s op jullie trouwdag door ons willen laten vastleggen ontvangen jullie een leuk extra voordeel. Wij verlengen jullie trouwreportage met een gratis uur fotografie! Zo kunnen er net wat meer mooie momenten van jullie trouwdag vastgelegd worden. Denk bijvoorbeeld aan meer tijd tijdens de voorbereidingen en het maken van de detailfoto’s van de jurk en accessoires, of aan het vastleggen van het begin van jullie feest. Natuurlijk zijn de momenten die vastgelegd kunnen worden afhankelijk van jullie dagplanning en wensen. Deze optie “Gratis extra uur trouwfotografie” is te kiezen bij 6, 8, 10 en 12 uur trouwfotografie.


6 uur trouwfotografie boeken = 7 uur trouwfotografie krijgen
8 uur trouwfotografie boeken = 9 uur trouwfotografie krijgen
10 uur trouwfotografie boeken = 11 uur trouwfotografie krijgen
12 uur trouwfotografie (hele dag) boeken = 13 uur trouwfotografie krijgen

De voorwaarden

Mini loveshoot Wedding Goodiebag

1. Tonen foto’s gratis mini loveshoot:
– Bij een gratis mini loveshoot in combinatie met een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor jullie trouwfotografie EN het boeken van de trouwfotografie : We zijn altijd trots op onze foto’s en zouden graag een aantal foto’s tonen in ons portfolio, maar wanneer jullie dit liever niet hebben zullen de foto’s niet getoond worden in ons portfolio.


– Bij een gratis mini loveshoot in combinatie met een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor jullie trouwfotografie, maar bij het NIET boeken van de trouwfotografie : Er mogen een aantal van de gemaakte foto’s van de gratis mini loveshoot als portfolio werk getoond worden door Essenza Fotografie.


– Bij alleen een gratis mini loveshoot zonder een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor de trouwfotografie en bij het NIET boeken van de trouwfotografie : Er mogen een aantal van de gemaakte foto’s van de gratis mini loveshoot als portfolio werk getoond worden door Essenza Fotografie.

2. Ontvangst foto’s

– Bij de mini loveshoot is 1 digitale foto in hoge resolutie inbegrepen. Deze kunnen jullie zelf kiezen en ontvangen jullie via e-mail.


– Wanneer jullie ook de trouwfotografie bij ons boeken en recht hebben op een complete pre-wedding fotoshoot ontvangen jullie na de complete pre-wedding fotoshoot 5 digitale foto’s in hoge resolutie. Deze foto’s kunnen jullie zelf kiezen en ontvangen jullie op cd.

3. Reiskosten en locatie

– De locatie voor de gratis mini loveshoot of complete pre-wedding fotoshoot is naar keuze. Bij de gratis mini loveshoot is deze locatie in Zwolle of directe omgeving (zonder reiskosten), bij de gratis complete pre-wedding fotoshoot is deze locatie binnen 40 kilometer vanaf Zwolle of Hoogeveen (zonder reiskosten).


– Bij de gratis mini loveshoot zijn geen reiskosten buiten Zwolle inbegrepen. De fotoshoot vindt plaats binnen Zwolle of directe omgeving. Wanneer jullie de fotoshoot buiten Zwolle willen maken zijn de reiskosten niet bij de gratis mini loveshoot inbegrepen. De reiskosten zijn dan 0,25 euro per kilometer.


– Wanneer jullie ook de trouwfotografie bij ons boeken en recht hebben op een complete pre-wedding fotoshoot zijn de reiskosten van deze pre-wedding fotoshoot inbegrepen tot 40 km. vanaf Zwolle of Hoogeveen. Wanneer jullie de fotoshoot op een locatie willen laten maken die verder weg is dan zijn de reiskosten na de eerste 40 km van de heenreis en de eerste 40 km van de terugreis inbegrepen bij de fotoshoot. De overige kilometers zijn 0,25 euro per kilometer.

4. Fotoshoot in het weekend?

De mini loveshoot kan gratis gemaakt worden van maandag t/m vrijdag in de ochtend, middag of begin van de avond. In het weekend is er een extra weekend tarief van 35,00 euro. Dit weekend tarief geldt ook voor een complete pre-wedding fotoshoot (bij optie 2). Bij een trouwreportage zijn er nooit extra kosten voor een trouwdag in het weekend.

5. Overig

– De gratis mini loveshoot kan niet ingewisseld worden tegen contant geld of korting op een trouwreportage, andere fotoshoot of ander product of dienst van Essenza Fotografie.


– De gratis mini loveshoot kan niet gecombineerd worden met andere acties van Essenza Fotografie en is uitsluitend in te wisselen voor een mini loveshoot op locatie met de voorwaarden zoals hierboven beschreven.Voorwaarde van de gratis fotoshoot is dat wij in ons (online) portfolio een aantal foto’s van de fotoshoot mogen laten zien.

Indien jullie -ongeacht de reden- besluiten dat wij de foto’s van de mini loveshoot niet meer mogen tonen voor portfolio doeleinden, is dit alleen mogelijk wanneer de mini loveshoot alsnog wordt betaald.

trouwreportage-essenza-fotografie-005mini-loveshoot-wedding-goodiebag-001 trouwreportage-essenza-fotografie-009trouwreportage-essenza-fotografie-028trouwreportage-essenza-fotografie-004trouwfotografie_bruidsfotograaf_005trouwreportage-essenza-fotografie-089trouwfotografie_bruidsfotograaf_zuidwolde_hoogeveen_01trouwfotografie_bruidsfotograaf_041-2trouwreportage-essenza-fotografie-030trouwreportage-essenza-fotografie-023trouwfotografie_bruidsfotograaf_188trouwreportage-essenza-fotografie-065trouwfotografie_bruidsfotograaf_004-2trouwreportage-essenza-fotografie-046