Winter zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld – Marisca

Winter zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld – Marisca

Winter zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld – Marisca. Een zwangerschapsfotoshoot kan op locatie gemaakt worden in alle jaargetijden. Met het prachtige winterweer en het sneeuwlandschap vormde dit de perfecte achtergrond voor de mini fotoshoot van Marisca. De fotoshoot is gemaakt in Hollandscheveld.

Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld

Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Hollandscheveld bij recreatieplas Schoonhoven. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.