Zomer update | Fotograaf Zwolle | Fotograaf Hoogeveen

Zomer update | Fotograaf Zwolle | Fotograaf Hoogeveen

De zomervakantie is weer voorbij en we zijn alweer druk aan de slag met het bewerken van de leuke fotoshoots die vlak voor de vakantie gemaakt zijn. Ook staan er alweer leuke fotoshoots en reportages op de planning.

De eerste fotoreportage na de zomer is ook alweer een feit. Baby Yara was de eerste baby die na de zomer op de foto ging. En voor Rescue Photo hebben we bij Dierenasiel Zuidwolde ook al mooie foto’s mogen maken van de asieldieren, om deze door de mooie foto’s sneller aan een nieuw baasje te kunnen helpen.

En nu? De komende tijd beloofd superleuk te worden met o.a. leuke gezinsfotoshoots, trouwreportage, een fotoshoot van een puppy. En we staan op een aantal leuke markten en beurzen, waaronder de braderie tijdens het Stadshagenfestival, met een tafel op de Ladies Night bij Cinema de Kroon (waar we een fotoshoot verloten!) in Zwolle en ook bruidsbeurs BruiloftENZO staat binnenkort op het programma.

Heb je ook zin in een leuke fotoshoot? Het enige dat je dan hoeft te doen is even contact met ons opnemen via e-mail of telefonisch en wie weet gaan we dan binnenkort druk aan de slag met mooie foto’s van jou, je baby, gezin of geliefde.Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.