Zomer update | Fotograaf Zwolle | Fotograaf Hoogeveen

Zomer update | Fotograaf Zwolle | Fotograaf Hoogeveen

De zomervakantie is alweer voorbij en de eerste werkweek na de vakantie was het meteen alweer lekker druk met fotoshoots en fotobewerking van de fotoshoots die we vlak voor de vakantie gemaakt hebben. De eerste fotoshoot na de vakantie was de babyfotoshoot van Tess die samen met haar ouders thuis op de foto ging. Zo waren er alweer meerdere fotoshoots en de kennismaking met aanstaande ouders voor een bijzondere geboortereportage. Ook hebben we de afgelopen weken een super leuke trouwkaart mogen ontwerpen met door ons gemaakte pre-wedding foto’s op de boerderij (die we nog niet mogen laten zien, maar binnenkort op de website komt!) en hebben we de gezinsfotoshoot en leuke verjaardagskaart van de bijna 2-jarige Anouk mogen maken! Daarnaast mocht ik een aantal maanden terug mijn eerste badbevalling fotograferen en heb ik mijn allereerste ervaring als geboortefotograaf in een verhaal op de website Van Zwanger tot Baby.nl mogen delen.

Op zaterdag 17 augustus deelden we met IkkeSjop een kraam op het Stadshagenfestival in Zwolle en kon iedereen bij ons terecht voor meer informatie over een zwangerschapsfotoshoot, geboortereportage, babyfotoshoot of trouwreportage. We hadden voor iedereen die interesse had een leuke kortingsbon en daar zijn al leuke reacties op gekomen! En een aantal weken geleden hebben we onze eerste Earlybirds fotoshoot mogen maken en de ouders van een prematuur kindje een mooie fotoserie gegeven.

En de komende tijd? Er staan alweer veel babyfotoshoots, zwangerschapsfotoshoots en trouwreportages op de planning de komende maanden. Daarnaast hadden we eind mei samen met Sandra van Mama2b de eerste editie van het Magazine Zwanger, baby en kind gelanceerd in Zwolle en omgeving en zijn we nu alweer achter de schermen druk bezig met 2 (!) nieuwe edities. Ook staan we in het najaar weer op de bruidsbeurs van BruiloftENZO in De Schiphorst (Meppel) waar aanstaande bruidsparen alles op het gebied van trouwen kunnen vinden en wij je alles vertellen over onze trouwreportages en waar je onze trouwalbums (inclusief een gloednieuw voorbeeldalbum van Jiggy Albums!) kan bekijken.

Hieronder staat een greep uit de foto’s die we de afgelopen maanden hebben mogen maken en die we mogen laten zien. Wil je ook zulke foto’s en heb je zin in een leuke fotoshoot van jezelf, zwangerschap, baby of gezin, of wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor een leuke fotoshoot? Mail dan naar info@essenza-fotografie.nl of bel naar 06-44107399 voor meer informatie en het maken van een afspraak!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.