Zonsondergang loveshoot in ’t Harde

Zonsondergang loveshoot in ’t Harde

Zonsondergang loveshoot in ’t Harde – Henk en Sanna. Via de Wedding Goodiebag had dit leuke stel aangegeven wel een mini loveshoot te willen. En ondanks dat wij op hun trouwdatum volgend jaar al geboekt zijn voor een andere trouwreportage, wilden ze toch graag een loveshoot laten maken. Het liefst een loveshoot met zonsondergang. Dat is natuurlijk geen probleem, alleen maar leuk! We hadden geluk, de hele dag was het een beetje wisselvallig geweest qua weer, maar in de avond was het droog en verscheen een prachtige lucht toen de zon onder ging! Zo konden we nog even foto’s maken met daglicht en een korte serie silhouetfoto’s maken. Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Henk en Sanna, bedankt voor de leuke fotoshoot!

zonsondergang loveshootzonsondergang loveshoot

Zonsondergang loveshoot

Een loveshoot kunnen jullie laten maken wanneer jullie gaan trouwen (ook wel pre-wedding fotoshoot genoemd), maar ook wanneer jullie (nog) niet gaan trouwen, of al getrouwd zijn is een loveshoot leuk om te laten maken. Op ontspannen manier op de foto gaan en veel aandacht aan elkaar besteden, dat geeft de mooiste foto’s! De loveshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de zandverstuiving in ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. We houden van ontspannen en pure foto’s en combineren een loveshoot met een lifestyle fotoreportage. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar ook vastleggen van alle mooie momenten die spontaan ontstaan wanneer jullie wat liefs tegen elkaar zeggen, of die verliefde blik naar elkaar. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een loveshoot? Kijk dan bij Loveshoot en Pre-wedding.

Zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van jullie trouwreportage, lovefotoshoot en pre-wedding fotografie. Wij komen uit Zwolle en Hoogeveen en maken jullie trouwreportage binnen heel Nederland (vanaf 6 uur fotografie) zonder reiskosten!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.