Daar is hij dan! Ons nieuwste Zwanger, baby en kind magazine, nu ook voor regio Arnhem!

Daar is hij dan! Ons nieuwste Zwanger, baby en kind magazine, nu ook voor regio Arnhem!

Op zaterdag 15 februari was het zover: De lancering van het nieuwste Zwanger, baby en kind magazine! Na de eerste editie in regio Zwolle is er nu ook een magazine in de regio Arnhem. Bij Villa Velperweg in Arnhem was de lancering voor adverteerders en genodigden. Na een tweetal prachtige nummers die zangeres Celine Cairo voor de aanwezigen zong, was het tijd voor het grote moment: de overhandiging van het eerste exemplaar van het Zwanger, baby en kind magazine editie Arnhem! Deze overhandiging werd gedaan door Sandra (van Mama2b, samen met ons initiatiefneemster van het magazine) aan Simone Lip van Inzet voor Borstvoeding, die het mogelijk gemaakt heeft dat het magazine nu ook in Arnhem en omgeving verkrijgbaar is. Daarnaast hadden we nog een klein cadeautje voor Simone, de cover van het magazine als vergroting ingelijst in een mooie lijst. Hierna zong Celine Cairo nog een tweetal nummers, waarna er netwerkgelegenheid was, met aansluitend een diner.

In de nieuwe Zwanger, baby en kind magazine staat Josefine van Asdonk op de cover en met een interview over hoe zij het moederschap ervaart. Deze coverfoto en foto’s bij het artikel hebben wij mogen maken. Ook staat in het nieuwe magazine een artikel over kraamzorg in Gambia, waar je informatie kan vinden op het gebied van borstvoeding en alles wat daarmee te maken heeft en maak je kennis met een nieuw product: een ketting waarin je moedermelk kan laten verwerken! Natuurlijk staan er nog veel meer interessante artikelen in voor (aanstaande) ouders, afgewisseld met leuke advertenties van ondernemers uit de buurt die de lezer met bijzondere, leuke of unieke producten en diensten kennis laten maken.

Benieuwd? Het magazine ligt in Arnhem en omgeving bij onder andere verloskundigenpraktijken, apotheken en bibliotheken.

 

Copyright op alle foto’s en afbeeldingen: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.