Zwanger fotoshoot Arnhem – Roxanne en Hannah

Zwanger fotoshoot Arnhem – Roxanne en Hannah

Zwanger fotoshoot Arnhem – Roxanne en Hannah. Toen we vorige maand een voorproefje van de zwangerschapsfoto’s van Nienke geplaatst hadden, kregen we nog diezelfde avond een leuk mailtje. Roxanne had deze foto’s gezien, waarna ze naar de website was gegaan omdat ze zelf ook graag een zwanger fotoshoot wilde laten maken, leuk! Omdat zij en dochter Hannah in Amstelveen wonen, maar ze oorspronkelijk uit Arnhem komt, vond ze het leuk de fotoshoot in Arnhem te laten plaats vinden bij Park Sonsbeek. De oma van Hannah was ook mee om een oogje in het zeil te houden wanneer we foto’s van Roxanne alleen maakten en hielp zij enthousiast mee. Hannah had haar knuffel konijn en de knuffel van de baby mee, net zoals een paar koffertjes, wat natuurlijk allemaal op de foto moest (niet in dit voorproefje te zien). Maar met een spelletje kiekeboe van knuffel konijn achter de fotografe en onze eigen papegaai lensknuffel wilde ze ook wel even zonder knuffel foto’s maken. Het was een stralende dag met gezelligheid, een prachtige zwangere buik en genoeg leuke en lieve momenten tussen Roxanne en Hannah om vast te leggen. Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

zwanger-fotoshoot-arnhem-001zwanger-fotoshoot-arnhem-002-2zwanger-fotoshoot-arnhem-003 zwanger-fotoshoot-arnhem-004 zwanger-fotoshoot-arnhem-005

Recensie

“Fantastisch mooie zwangerschaps shoot! Er werd uitgebreid de tijd genomen en de uitkomst is prachtig te noemen! Aanrader dus.” Roxanne

Zwangerschap fotoshoot Arnhem

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij Park Sonsbeek in Arnhem. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een Zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.