Zwangerschapfotoshoot en Babyfotoshoot Chantal – Zwolle

Zwangerschapfotoshoot en Babyfotoshoot Chantal – Zwolle

Zwangerschapfotoshoot en Babyfotoshoot Chantal – Zwolle. Het idee achter deze zwangerschapsfotoshoot en babyfotoshoot was een soortgelijke foto te maken tijdens de zwangerschap en wanneer de baby van Chantal geboren was. Er werd een locatie gekozen en de zwangerschapsfotoshoot gemaakt. Daarna was het een tijd wachten tot de zoon van Chantal geboren was en ze de babyfotoshoot wilde laten maken. Omdat de fotoshoot buiten plaats zou vinden werd gewacht tot een lekkere warme, maar wel bewolkte dag om op dezelfde locatie als tijdens de zwangerschapsfotoshoot ook de foto met haar zoon in haar armen te maken. Een hele leuke herinnering aan deze mooie periode! Chantal, heel veel geluk gewenst!

Zwangerschapfotoshoot en Babyfotoshoot Zwolle

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de Agnietenplas in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.