Zwangerschapsfotograaf

Het is een bijzondere tijd in jullie leven, de zwangerschap van jullie kindje. Een mooi aandenken aan deze tijd is het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot. Een fotoshoot waarin je zwangere buik en jullie als aanstaande ouders centraal staan. In een uitgebreide fotoserie met detailfoto’s van de zwangere buik, foto’s van de aanstaande moeder alleen, samen met de aanstaande vader en eventueel oudere kinderen of een huisdier wordt jullie zwangerschap vastgelegd. Altijd bij jullie thuis of op een buiten locatie naar keuze.


De beste periode om je zwangerschap vast te leggen is tussen de 32 en 36 weken wanneer je buik mooi rond is.

Jullie fotoshoot vindt altijd plaats op een buiten locatie naar keuze. Kies een locatie die jullie mooi vinden of die bijvoorbeeld voor jullie een betekenis heeft. Dit geeft de foto’s net dat beetje extra. Het hele jaar door kunnen buiten de mooiste foto’s gemaakt worden. In de lente of zomer met bloemen en veel groen op de achtergrond. Witte kleding met een spijkerbroek of een vrolijk jurkje zijn dan heel leuk! Maar ook in de herfst met de prachtige warme achtergrond van bladeren en een dikke gekleurde trui en warme onderkleding maken we regelmatig prachtige foto reportages!

Wil je met je blote buik op de foto? Of ook foto’s maken op de babykamer of in jullie woonkamer? Dat kan! Een zwangerschapsfotoshoot kan ook (gedeeltelijk) bij jullie thuis gemaakt worden.

Bekijk hieronder een aantal van de voordelige foto pakketten die een fotoshoot (of meerdere fotoshoots) combineren met 5 of 10 digitale foto’s in hoge resolutie. Deze foto’s zijn geschikt om zelf af te drukken en/of om aan de muur te hangen.


Een zwangerschapsfotoshoot kan gevolgd worden door een baby lifestyle fotoshoot, of meerdere fotoshoots tijdens het eerste levensjaar van jullie kindje. Bij een lifestyle baby fotoshoot leggen wij alledaagse geniet momenten vast. Geen geposeerde fotoshoot, maar heerlijke echte momenten. Hiervoor bieden wij voordelige babypakketten.

Foto pakketten

Combineer jullie fotoshoot met digitale foto’s & extra’s

ZWANGER BASIS

  • 1 x zwangerschapsfotoshoot
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • 5 digitale foto’s als download

€ 225,00

ZWANGER EXTRA

  • 1 x zwangerschapsfotoshoot
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie naar keuze
  • 10 digitale foto’s als download

€ 275,00

Gouden uurtje

Avondlicht tijdens het gouden uurtje is heel mooi voor een zwangerschapsfotoshoot. Naast het prachtige licht is er ook de mogelijkheid om dan een aantal mooie silhouetfoto’s te maken van de zwangere buik. Een zwangerschapsfotoshoot op een mooie lente of zomeravond is mogelijk.

Luxe foto album.
Een luxe foto album met de mooiste foto’s van de fotoshoot. Dit luxe foto album heeft een kunstlederen of linnen omslag met foto, stevige lay-flat mat papier pagina’s en een rustige vormgeving. Het album is verkrijgbaar in meerdere formaten.


Alle digitale foto’s in hoge resolutie als download.
Het is mogelijk om alle foto’s uit de selectie digitaal in hoge resolutie te ontvangen. Deze foto’s hebben geen logo en zijn te gebruiken wanneer jullie zelf fotoafdrukken of een album willen maken. Jullie ontvangen dan minimaal 25 foto’s bovenop het aantal foto’s dat is inbegrepen bij het door jullie gekozen fotopakket.


Alle digitale foto’s in hoge resolutie  |  195,00

Uitgelicht

Bekijk voorbeelden van Zwangerschapsfotoshoots
Laat liefdevolle foto’s maken als herinnering voor later.