Zwangerschapsfotoshoot buiten locatie – Astrid, Marco & Annika

Zwangerschapsfotoshoot buiten locatie – Astrid, Marco & Annika

Zwangerschapsfotoshoot buiten locatie – Astrid, Marco & Annika. De zwangerschapsfotoshoot van dit leuke stel en Annika, de dochter van Astrid, stond al enige tijd ingepland. Tijdens het kennismakingsgesprek om de geboorte van hun kindje vast te leggen, gaven Astrid en Marco aan ook graag de zwangerschap vast te willen laten leggen omdat deze voor hun extra bijzonder is. Ook wanneer de baby geboren laten ze een babyfotoshoot maken, een complete registratie van meerdere fotoreportages van al deze mooie en bijzondere momenten. Super leuk!

Voor de zwangerschapsfotoshoot spraken we af bij de Zwarte Dennen bij Staphorst. De vrolijke kleuren van hun kleding paste goed in de natuurlijke omgeving. De knuffel die Annika vlak voor de fotoshoot had gekregen moest natuurlijk ook op de foto.

Bedankt voor de gezellige fotoshoot Astrid, Marco en Annika! We zien jullie snel weer bij de geboorte van jullie kindje en bij de babyfotoshoot.

Zwangerschapsfotoshoot buiten locatieZwangerschapsfotoshoot buiten locatieZwangerschapsfotoshoot buiten locatieZwangerschapsfotoshoot buiten locatieZwangerschapsfotoshoot buiten locatieZwangerschapsfotoshoot buiten locatieZwangerschapsfotoshoot buiten locatieZwangerschapsfotoshoot buiten locatie

Zwangerschapsfotoshoot buiten locatie

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de Zwarte Dennen bij Staphorst. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.