Zwangerschapsfotoshoot Dalfsen – Nienke en zoontje Jelmer

Zwangerschapsfotoshoot Dalfsen – Nienke en zoontje Jelmer

Zwangerschapsfotoshoot Dalfsen – Nienke en zoontje Jelmer. Twee en half jaar geleden stond Nienke ook al voor onze camera. Eerst een zwangerschapsfotoshoot en daarna de newbornfotoshoot van zoontje Jelmer. Nu tijdens de tweede zwangerschap wilde ze dan ook graag weer twee fotoshoots laten maken. Een zwangerschapsfotoshoot en een babyfotoshoot wanneer de kleine geboren is. Voor de locatie van de zwangerschapsfotoshoot werd Dalfsen gekozen. Nienke was daar bij een vriendin die ook mee ging tijdens de fotoshoot. Onder andere om een oogje in het zeil te houden met Jelmer, die vrolijk rond rende en alles interessant vond. Terwijl wij foto’s van Nienke aan het maken waren rende hij geregeld tussendoor, wat dan weer hele leuke momenten oplevert. Een kusje geven op de buik ging voor Jelmer wat te ver, maar wijzen naar de baby in de buik, dat wilde hij wel (heel even…). En de bellenblaas die we mee hadden viel helemaal in de smaak. Het werd een gezellige fotoshoot, met prachtig lente weer. We kunnen niet wachten tot de newbornfotoshoot! Hier alvast een klein voorproefje.

zwangerschapsfotoshoot-dalfsen-001 zwangerschapsfotoshoot-dalfsen-002 zwangerschapsfotoshoot-dalfsen-003zwangerschapsfotoshoot-dalfsen-004

Zwangerschapsfotoshoot Dalfsen

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij op een buitenlocatie in Dalfsen. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een Zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.