Zwangerschapsfotoshoot drie zussen in Zwolle | Agnietenberg

Zwangerschapsfotoshoot drie zussen in Zwolle | Agnietenberg

Zwangerschapsfotoshoot drie zussen in Zwolle. Een tijdje geleden kregen we van één van deze zussen een hele leuke mail. Ze was zwanger en wilde graag een zwangerschapsfotoshoot boeken samen met haar twee zwangere zussen! Want zo’n bijzonder moment moest natuurlijk vastgelegd worden. Niet veel later was de fotoshoot in Zwolle, in de natuur rondom de Agnietenberg. Altijd een mooie locatie en het was die dag prachtig weer. Twee van de drie zussen kwamen samen met de mannen en ook de moeder van de drie dames was bij de fotoshoot aanwezig. De drie zussen waren in verschillende fases van de zwangerschap, van bijna uitgerekend tot net zwanger. Omdat nog niet iedereen op de hoogte was van deze prille zwangerschap moesten we even wachten met het tonen van de foto’s, maar inmiddels mogen we de foto’s laten zien. Wij wensen de drie zussen een hele fijne zwangerschap (ook al is één van de zussen inmiddels al bevallen) en heel veel geluk samen met hun kindjes!

zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-001 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-002 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-003 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-004 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-005 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-006 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-007 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-008 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-009 zwangerschapsfotoshoot-drie-zussen-essenzafotografie-010
Ben je op zoek naar een fotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.