Zwangerschapsfotoshoot Echtenerzand

Zwangerschapsfotoshoot Echtenerzand

Zwangerschapsfotoshoot Echtenerzand. Een paar jaar geleden maakten we een zwangerschapsfotoshoot van Annemieke en Theo. Ze waren toen zwanger van een tweeling. Zo leuk om een mail te ontvangen dat ze zwanger zijn van hun derde kindje. Ook deze zwangerschap wilden ze graag weer door ons vastgelegd hebben. We spraken af bij het Echtenerzand, waar we de fotoshoot zouden maken. Hun 2 meiden waren helemaal klaar voor de fotoshoot en deden super goed mee! Annemieke en Theo, bedankt voor de leuke fotoshoot! Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

Zwangerschapsfotoshoot Echtenerzand

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij het Echtenerzand. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.