Zwangerschapsfotoshoot Engelse Werk Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Engelse Werk Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Engelse Werk Zwolle | Het was een mooie zonnige dag toen we de zwangerschap van Margriet en haar gezin vast mochten leggen. Ze was op dat moment 36 weken zwanger van hun derde kindje. De grote broers waren ook meegekomen en samen werden mooie en liefdevolle foto’s gemaakt als herinnering voor later.

Ook in deze tijd van het jaar kan een fotoshoot nog prima op een buitenlocatie gemaakt worden! In dit geval was gekozen voor het Engelse Werk in Zwolle, wat het hele jaar wel een mooie locatie is.

Hier alvast een kleine preview van de foto’s. Bedankt voor de leuke fotoshoot en alvast heel veel geluk samen!

Zwangerschapsfotoshoot Engelse Werk ZwolleGezinsfotoshoot ZwolleZwangerschapsfotoshoot Engelse Werk ZwolleZwangerschapsfotoshoot Engelse Werk Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Engelse Werk Zwolle

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Het Engelse Werk in Zwolle Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.