Zwangerschapsfotoshoot Fotograaf Zwolle – Tamar en Pieter en dochter Fere

Zwangerschapsfotoshoot Fotograaf Zwolle – Tamar en Pieter en dochter Fere

Zwangerschapsfotoshoot Fotograaf Zwolle – Tamar en Pieter en dochter Fere. We kwamen bij Tamar en Pieter thuis voor de zwangerschapsfotoshoot van dit leuke stel. Samen met dochter Fere wilden zij graag mooie zwangerschapsfoto’s maken om onder andere te gebruiken voor het geboortekaartje. Bij Tamar en Pieter thuis maakten we foto’s van het hele gezin, van Fere alleen en van Tamar en Pieter samen. Na deze foto’s besloten we ook nog een serie foto’s buiten bij de dijk te maken. Hier stonden volop bloemen, wat de perfecte achtergrond bleek. Fere vermaakte zich met het blazen van uitgebloeide paardenbloemen en na nog een aantal gezinsfoto’s, foto’s van Tamar en Pieter samen en detailfoto’s van de buik zat de fotoshoot er alweer op. Tamar en Pieter, heel veel geluk samen met jullie gezin!

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.