Zwangerschapsfotoshoot fotograaf Zwolle – ‘gouden uurtje’ – Hans, Bettina & Joël

Zwangerschapsfotoshoot fotograaf Zwolle – ‘gouden uurtje’ – Hans, Bettina & Joël

Zwangerschapsfotoshoot fotograaf Zwolle – ‘gouden uurtje’ | Wat is het een mooi compliment en ontzettend leuk wanneer je als fotograaf verschillende belangrijke momenten in het leven van mensen mag vastleggen! Voor Hans en Bettina mochten we eerder al een loveshoot, de bruiloft, de zwangerschap en meerdere momenten in het eerste jaar van hun oudste zoon Joël vastleggen. En nu er een tweede kindje op komst is mogen we deze mooie momenten weer vastleggen als herinnering voor later. Leuk om elkaar weer te zien en spreken en om te zien hoe Joël gegroeid is tot vrolijke en eigenwijze praatjesmaker.

Tijdens deze zwangerschapsfotoshoot gingen we terug naar dezelfde plek als de eerste fotoshoot (loveshoot) die Hans en Bettina door ons lieten maken jaren geleden. Een plek die door aanstaande grote broer Joël helemaal goedgekeurd werd. Eén grote zandbak! Ook al wilde hij er liever een sneeuwpop van maken zoals hij dat in de winter ook had gemaakt. Hij kon heerlijk zijn gang gaan met het speelgoed, een emmertje en schepje dat zijn ouders voor hem hadden meegenomen, en tussendoor wilde hij dan wel even samen met papa en zijn prachtige zwangere mama op de foto. We hadden er een prachtige zonsondergang bij tijdens het ‘gouden uurtje’. Het licht is dan zo mooi! Lieve Hans en Bettina, bedankt voor wederom een hele leuke fotoshoot. Geniet van de foto’s en van jullie prachtige gezin!

Zwangerschapsfotoshoot fotograaf Zwolle

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt op de zandverstuiving bij Doornspijk / ’t Harde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle, Meppel of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen en/of met oudere kinderen. Ook maken we close-up en detail foto’s van de zwangere buik. We houden van ontspannen en pure foto’s. Er is tijdens de fotoshoot alle ruimte voor oudere kinderen om tussendoor lekker te spelen en voor jullie om te ontspannen. Tijdens de zwangerschapsfotoshoot maken we zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Een zwangerschapsfotoshoot kan zowel overdag als ’s avonds tijdens het gouden uurtje gemaakt worden. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie

Ben je op zoek naar een fotograaf voor het vastleggen van jullie zwangerschap in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van liefdevolle lifestyle fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin. Een mooie herinnering voor later!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.