Zwangerschapsfotoshoot Hattem – Bettina & Hans

Zwangerschapsfotoshoot Hattem – Bettina & Hans

Zwangerschapsfotoshoot Hattem – Bettina & Hans. Alweer 2,5 jaar geleden mochten we de prachtige bruiloft van Hans en Bettina vastleggen en nu stonden ze weer voor onze lens. Dit keer met prachtige zwangere buik! Wat is het toch ontzettend leuk om weer zo’n bijzonder moment in het leven vast te mogen leggen en om ‘onze’ bruidsparen terug te zien! De gezellige fotoshoot was bij de stadsmuur van Hattem. Een keer geen natuurgebied of park, maar ook dit kan prachtig zijn voor een zwangerschapsfotoshoot! Elkaar lekker vasthouden, in elkaars ogen kijken, lieve woorden en veel liefde. Geweldig om vast te mogen leggen als herinnering voor later. Hans en Bettina geniet van jullie preview!

Zwangerschapsfotoshoot HattemZwangerschapsfotoshoot HattemZwangerschapsfotoshoot HattemZwangerschapsfotoshoot HattemZwangerschapsfotoshoot HattemZwangerschapsfotoshoot Hattem

Zwangerschapsfotoshoot Hattem

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de Stadsmuur in Hattem. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.