Zwangerschapsfotoshoot Havelte – Denise, Bert en Luuk

Zwangerschapsfotoshoot Havelte – Denise, Bert en Luuk

Zwangerschapsfotoshoot Havelte – Denise, Bert en Luuk. Met bijna 37 weken zwangerschap was het tijd voor de zwangerschapsfotoshoot met Denise, Bert en zoontje Luuk. We hadden afgesproken bij de Genieput in Havelte.

Hier alvast een klein voorproefje van de foto’s. Denise, Bert en Luuk bedankt voor de leuke fotoshoot!

Zwangerschapsfotoshoot Havelte Zwangerschapsfotoshoot Havelte Zwangerschapsfotoshoot Havelte Zwangerschapsfotoshoot Havelte Zwangerschapsfotoshoot Havelte

Zwangerschapsfotoshoot Havelte

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij de Genieput in Havelte. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.