Zwangerschapsfotoshoot Heerde – Fleur, Jeffrey en Suus

Zwangerschapsfotoshoot Heerde – Fleur, Jeffrey en Suus

Zwangerschapsfotoshoot Heerde – Fleur, Jeffrey en Suus (voorproefje). Wat een mooie dag was het tijdens de zwangerschapsfotoshoot van Fleur, Jeffrey en hun dochtertje Suus! Na een aantal regenachtige dagen kwam vandaag de zon er lekker door. We hadden voor de fotoshoot afgesproken bij De Dellen in Heerde. Een bosrijke omgeving afgewisseld met stukken heide en prachtige herfstkleuren.

Hieronder een voorproefje van de foto’s. Bedankt voor de leuke fotoshoot Fleur, Jeffrey en Suus. Ik kijk er naar uit om na de geboorte van jullie kindje de kraamreportage voor jullie te mogen maken.

Zwangerschapsfotoshoot HeerdeZwangerschapsfotoshoot HeerdeZwangerschapsfotoshoot HeerdeZwangerschapsfotoshoot HeerdeZwangerschapsfotoshoot Heerde

Zwangerschapsfotoshoot Heerde

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij De Dellen in Heerde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.