Zwangerschapsfotoshoot Heerde – Angelique, Ermam & Eloisa

Zwangerschapsfotoshoot Heerde – Angelique, Ermam & Eloisa

Zwangerschapsfotoshoot Heerde – Angelique, Ermam & Eloisa. Enige tijd geleden mailde Angelique ons met het leuke nieuws dat ze zwanger waren van hun tweede kindje. Iets meer dan twee jaar geleden hebben we hun eerste zwangerschap vastgelegd, tijdens een zwangerschapsfotoshoot in het Engelse Werk in Zwolle. Angelique was tijdens de fotoshoot inmiddels 38 weken zwanger en zag er prachtig uit in haar outfit voor de fotoshoot. Een mooie jurk, vestje en riem om haar mooie zwangere buik mee te accentueren. Ook had ze voor haarzelf en haar dochter Eloisa een mooie haarband met bloemen meegenomen, wat het plaatje helemaal compleet maakte!

Hier alvast een voorproefje van de foto’s. Angelique, Ermam en Eloisa, bedankt voor de leuke fotoshoot en geniet van de laatste weken zwangerschap en straks van jullie kleintje (en broertje of zusje)!

zwangerschapsfotoshoot heerde zwangerschapsfotoshoot heerde zwangerschapsfotoshoot heerde zwangerschapsfotoshoot heerde zwangerschapsfotoshoot heerde

Zwangerschapsfotoshoot Heerde

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij De Dellen in Heerde. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een Zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.