Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld – Annemieke en Theo

Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld – Annemieke en Theo

Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld. Annemieke en Theo zijn zwanger van een tweeling, waardoor de buik van Annemieke. met 33 weken zwangerschap prachtig was! Samen hadden we afgesproken in Hollandscheveld waar we de fotoshoot zouden maken. Zo aan het begin van de herfst zag de natuur er hier al heel kleurrijk uit. Annemieke en Theo, bedankt voor de leuke fotoshoot! Hier alvast een voorproefje van de foto’s.

zwangerschapsfotoshoot-hollandscheveld-001 zwangerschapsfotoshoot-hollandscheveld-002 zwangerschapsfotoshoot-hollandscheveld-003 zwangerschapsfotoshoot-hollandscheveld-004 zwangerschapsfotoshoot-hollandscheveld-005 zwangerschapsfotoshoot-hollandscheveld-006

Zwangerschapsfotoshoot Hollandscheveld

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Hollandscheveld bij de natuur rondom zalencentrum Schoonhoven. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.