Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Marije en Jasper

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Marije en Jasper

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Marije en Jasper. Een hele leuke aanvraag kwam onze mailbox binnen toen Marije ons mailde voor een ‘zwanger en baby’s eerste jaar’ fotopakket. Een zwangerschapsfotoshoot gevolgd door 4 babyfotoshoots in het eerste jaar. Altijd heel leuk! Niet veel later waren we bij het leuke stel thuis voor de zwangerschapsfotoshoot. Marije wilde graag een aantal foto’s met een egale achtergrond waarbij muisjes op haar buik vielen. Normaal gesproken een foto die in een fotostudio gemaakt wordt, maar met onze mobiele fotostudio was dat ook bij hun thuis geen probleem. De roze muisjes stonden al klaar toen we binnen kwamen en het duurde niet lang voordat de muisjes overal in de kamer lagen! Na deze eerste fotoserie gingen we naar de natuur rondom de Agnietenberg in Zwolle. Marije had zich omgekleed in een vrolijke jurk en een boomstronkje werd meegenomen om een foto mee te maken. Het werd een leuke fotoshoot en we hebben nu al zin in de babyfotoshoot wanneer ze geboren is!

zwangerschapsfotoshoot-zwolle-fotograaf-002 zwangerschapsfotoshoot-zwolle-fotograaf-003 zwangerschapsfotoshoot-zwolle-fotograaf-004 zwangerschapsfotoshoot-zwolle-fotograaf-005 zwangerschapsfotoshoot-zwolle-fotograaf-006 zwangerschapsfotoshoot-zwolle-fotograaf-007

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.