Zwangerschapsfotoshoot in Zwolle, Overijssel

Zwangerschapsfotoshoot in Zwolle, Overijssel

Een paar weken geleden hebben we een super leuke zwangerschapsreportage mogen maken, waarvan we deze foto mogen laten zien. Een prachtige zwangere buik!

Referentie:

“Via de zwangerschapscursus Mama2B, werden we enthousiast gemaakt voor Essenza Fotografie. Want ja, hoe bijzonder is het als je zwanger bent? In mijn geval maak ik het waarschijnlijk maar één keer mee, dus dat moest vastgelegd worden! Wat mij aansprak in de zwangerschapsshoot is dat deze niet in een studio plaatsvindt, maar op locatie. Hierdoor worden de foto’s unieker en persoonlijker. Wij hebben ervoor gekozen om eerst foto’s in de babykamer te nemen en vervolgens in het park. En ja, dan is het afwachten hoe de foto’s zijn geworden. Diezelfde avond kregen we een aantal proefdrukken toegestuurd, zodat we vast een indruk hadden. Deze was heel positief! Nadat we alle foto’s hadden gekregen, waren we nog positiever! De fotografe heeft niet alleen oog voor het geheel, maar ook voor kleine details. Wij waren heel tevreden! 

Na de bevalling heb ik opnieuw contact opgenomen voor een babyshoot. Deze vond bij ons thuis plaats, wat ik erg prettig vond. Opnieuw worden de foto’s dan persoonlijker en hoef je niet na de twee weken met je baby naar een studio. Ook deze shoot was erg geslaagd. Bij deze shoot krijg je niet alleen een DVD met foto’s en een losse print, maar ook een harmonicaboekje, ontzettend leuk aandenken! 

Al met al, raad ik Essenza Fotografie zeer aan! De communicatie verloopt prettig. De foto’s zijn vlot klaar en worden keurig in een leuk pakketje afgeleverd! Wij zijn tevreden!” Zonder naamsvermelding

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.