Zwangerschapsfotoshoot Lian en Johanneke in Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Lian en Johanneke in Zwolle

We kregen een mailtje van Lian toen ze bijna 35 weken zwanger was. Zij en haar vrouw wilden graag een zwangerschapsfotoshoot laten maken. We spraken een datum af, maar op de dag zelf bleek het behoorlijk slecht weer te zijn. Omdat een gedeelte van de fotoshoot ook buiten gemaakt zou worden besloten we de fotoshoot te verplaatsen naar de week erna. Die dag was er storm voorspeld, maar daar was ’s ochtends nog weinig van te merken. Het waaide een beetje, maar we konden naar buiten! Daar besloten we dan ook de eerste serie foto’s te maken. Vlakbij het huis van Lian en Johanneke waren een aantal mooie plekjes te vinden. Na deze fotoserie gingen we naar binnen om de tweede serie foto’s in de babykamer van de kleine te maken. Er was een vrolijke muur die ideaal was als achtergrond en Lian en Johanneke hadden met ditzelfde behang een hart bekleed waarop de naam van de kleine stond – die we nog even geheim houden! – waar we natuurlijk ook een aantal foto’s mee moesten maken!

We hebben nu al zin in de newbornfotoshoot die we ook mogen maken wanneer de kleine geboren is. Lian en Johanneke, we wensen jullie nog een fijne zwangerschap deze laatste weken!

Referentie (ontvangen na zwangerschaps- en babyfotoshoot):

“Op zoek naar een fotograaf voor een zwangerschapsshoot sprong Essenza er voor ons meteen uit. De stijl van de foto’s sprak ons erg aan, mooie website en bovendien goed betaalbaar. We zagen dat je ook een babyshoot kon doen, dat leek ons ook erg leuk. We zijn erg tevreden over het resultaat; mooie stijlvolle foto’s! Toen we de foto’s ontvingen, werden we erg verrast; wat netjes verzorgd en met leuke extraatjes! Miranda en Ester erg bedankt!!” Johanneke en Lian

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.