Zwangerschapsfotoshoot Natalie en Cesar in Zwolle | Fotograaf

Zwangerschapsfotoshoot Natalie en Cesar in Zwolle | Fotograaf

Het was een behoorlijk zonnige dag toen we de zwangerschapsfotoshoot van Natalie en Cesar mochten maken. Na wat mailtjes over en weer besloten ze de fotoshoot in Zwolle te willen laten maken en spraken we af bij de Agnietenplas. Een plek met veel variatie en genoeg mooie plekken in de schaduw. Natalie en Cesar kwamen vanuit Amersfoort naar Zwolle en vonden bij aankomst de locatie gelukkig ook mooi. Ze waren goed voorbereid, een tas met meerdere outfits en schoenen was meegenomen. Heel leuk! Na een eerste serie foto’s gemaakt te hebben van Natalie alleen was het tijd voor Cesar om ook mee op de foto te gaan. Liefdevolle blikken van het stel naar elkaar volgden, zo mooi om echte liefde vast te leggen! Het werd een leuke en gezellige fotoshoot. Na op verschillende plekken foto’s gemaakt te hebben en een kledingwissel zat de fotoshoot er al weer op. Natalie en Cesar, bedankt voor de super leuke fotoshoot! We wensen jullie heel veel geluk met jullie – inmiddels geboren – zoon!

Referentie:

“Ik had van tevoren al een idee van wat ik wilde hebben. Dit heb ik met Miranda besproken. Resultaat? Een mooie zwangerschapsfotoshoot die volledig voldoet aan mijn verwachtingen. Essenza luistert naar de klant en dit is te zien in hun werk. Ik ben een zeer tevreden klant en raad Essenza Fotografie zeker aan!” Natalie

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.