Zwangerschapsfotoshoot Pesse – Monique en Jeremy

Zwangerschapsfotoshoot Pesse – Monique en Jeremy

Zwangerschapsfotoshoot Pesse – Monique en Jeremy. Op de geplande datum voor de fotoshoot was het – na een heerlijke lenteweek met hoge temperaturen – ineens koud en regenachtig weer. Er kwam zelfs sneeuw voorbij. Voor de fotoshoot gingen we naar het Spaarbankbos. Monique was op dat moment zwanger van haar derde kindje. Samen liepen we naar de plek waar we de foto’s zouden gaan maken. Dochter Eline van 3 had een dag waarop alles ‘nee’ was en dat liet ze meteen even horen. Heel herkenbaar! Gelukkig wist onze lenspapegaai met zijn gekke capriolen toch een lach op haar gezicht te toveren! Zo zat hij gewoon op de camera, en zo ineens hing hij op de kop! Wat een raar knuffeldier. Na wat foto’s gemaakt te hebben van Monique samen met de kinderen en van het hele gezin, begon het ineens hard te regenen. Snel werden de paraplu’s gepakt en wachtten we tot de regenbui over was. Waarna we nog een mooie serie foto’s konden maken. Ook oudste zoon Ruben ging mee op de foto en hij deed het supergoed! Monique en Jeremy, bedankt voor de leuke fotoshoot! Hierbij het voorproefje van jullie foto’s.

zwangerschap Pesse zwangerschap Pesse Zwangerschapsfotoshoot Pesse Zwangerschapsfotoshoot Pesse moeder en dochterZwangerschapsfotoshoot Pesse Gezinsfotoshoot PesseZwanger Pesse Zwangerschapsfotoshoot Pesse Zwangerschapsfotoshoot Pesse Zwangerschapsfotoshoot Pesse

Zwangerschapsfotoshoot Pesse

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in het Spaarbankbos. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Meppel of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.