Zwangerschapsfotoshoot Roos – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Roos – Zwolle, Overijssel | Fotograaf Zwolle

blog_zwangerschapsfotografie_fotograaf_zwolle_004

Onze eerste zwangerschapsfotoshoot, super leuk! Roos was via een Twitter bericht van Sandra van Mama2b (zwangerschapscursussen) bij ons terecht gekomen en wilde wel een mooie zwangerschapsfotoshoot. En die wilden wij natuurlijk graag voor haar maken! Een datum en tijd werd afgesproken en vandaag was het dan zover, de fotoshoot van Roos die op dit moment ruim 36 weken in verwachting is van een meisje. Direct toen ze aan kwam lopen zagen we het al, Roos is echt prachtig zwanger en ze straalde helemaal!

Het was prachtig weer, iets waar we de afgelopen herfstachtige zomerweken natuurlijk op gehoopt hadden, maar vandaag was het misschien toch net iets te warm. Vooral in de felle zon. Maar door de schaduw op te zoeken hebben we die een beetje kunnen ontwijken en een serie mooie foto’s kunnen maken van Roos, haar prachtige buik en een super leuke knuffel die ze meegenomen had en waarvan ze al jaren wist “dit moet hem worden” voor haar kindje.

Halverwege de fotoshoot kwam ook Sandra nog even langs voor een praatje en om even te kijken hoe het ging. Gezellig! En zo werden we tijdens het maken van de foto’s van Roos ook zelf nog even op de foto gezet en het wereld wijde web op geslingerd via Twitter. Nadat Sandra er weer vandoor ging liepen we met Roos nog even verder naar een andere mooie hoek in het park, waarna de fotoshoot erop zat.

Roos, bedankt voor de leuke fotoshoot!

Referentie:

“Je zwangerschap is een bijzondere periode. Iedereen zegt dat je prachtig bent, al voel je dat zelf niet altijd zo. In je buik groeit een nieuw leven en niet alleen je lichaam veranderd enorm, maar je uitstraling ook. De 9 maanden vliegen voorbij en voordat je het weet ben je stiekem vergeten om 100% te genieten van het zwanger zijn. Daarom is dit zo bijzonder om te doen. Even gaat het alleen om jou en je dikke buik. Een prachtige herinnering aan je zwangerschap. Omdat je, als je kindje er eenmaal is, al snel weer vergeten bent hoe heerlijk en mooi het is om zwanger te zijn. De dames van Essenza Fotografie laten jou helemaal zelf bepalen hoe en wat je wilt. Het is echt jouw moment! Super om dit te hebben als herinnering aan een hele bijzondere periode uit mijn leven. Nu genieten van de volgende bijzondere momenten met ons kleine moppie.” Roos
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.