Zwangerschapsfotoshoot Sabine en Maaike in de herfst in Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Sabine en Maaike in de herfst in Zwolle

Hoe mooi een zwangerschapsfotoshoot in de herfst op een buitenlocatie kan zijn bewijst de fotoserie van Sabine en Maaike ook weer. Warme en sfeervolle achtergrondkleuren en veel herfstbladeren op de grond. Met warme kleding aan en plastic zakken mee om op te zitten of liggen is een fotoshoot in de herfst een prima idee! We spraken af bij Het Engelse Werk in Zwolle, waar eigenlijk het hele jaar door prachtige plekjes te vinden zijn. Sabine en Maaike hadden hond Sam ook meegenomen voor de fotoshoot, hij hoort natuurlijk ook helemaal bij het gezin dus ze wilden graag een foto waar hij ook bij op stond. Ondertussen kon hij lekker rondlopen terwijl wij foto’s van Sabine alleen en van Sabine en Maaike samen maakten. En na de eerste serie foto’s mocht ook Sam bij de foto’s op. Sabine en Maaike hadden nog een extra setje kleding meegenomen en Sabine trok halverwege de fotoshoot even andere kleding aan, waarna we de laatste serie foto’s maakten. Sabine en Maaike, bedankt voor de leuke fotoshoot! En een hele fijne zwangerschap nog de laatste weken!

Referentie:

“In de herfst naar buiten gaan voor een fotoshoot… Hmm, nattigheid, modder en kou. “Nee, bedankt”, zouden we eerder gezegd hebben. Maar als je daar even overheen stapt, zie je hoe mooi de herfst ook is! Al die verschillende kleuren in de bomen en alle bladeren op de grond vormen een perfect decor voor prachtige foto’s. Daar kwamen wij achter tijdens de zwangerschapsfotoshoot die we met Essenza Fotografie in park Het Engelse Werk hebben gedaan. Miranda gaf ons van tevoren duidelijk adviezen en tips wat betreft kleding (zowel tegen de kou als kleuren en dessins die het best uitkomen op herfstfoto’s). Op de dag zelf kwamen Miranda en Ester met z’n tweeën voor de fotoshoot. Professionele aanpak, want Miranda schoot de foto’s en Ester verzorgde de belichting. Zeer goed voorbereid (plastic zakken mee voor natte ondergronden!) en ze namen uitgebreid de tijd om de beste plekjes te vinden voor de mooiste foto’s. Miranda had al hele duidelijke ideeën over composities, maar gaf al direct aan dat ze ook open stond voor de ideeën van onszelf. Zo hadden wij bijvoorbeeld onze hond Sam meegenomen, omdat we het erg leuk zouden vinden om ook een foto met erbij te hebben. Dat was geen probleem, maar nog niet zo makkelijk. Krijg een hond maar eens zover om netjes te poseren voor een foto! Geen probleem voor Miranda en Ester: Sam roepen en zwaaien met koekjes deed Ester en Miranda klikte op precies de juiste momenten. Na ruim een uur besloten we dat er voldoende plaatjes geschoten waren op verschillende plekjes in het park, met verschillende composities. We namen bij de auto’s afscheid van elkaar en al heel snel daarna volgde het eindresultaat! Zo fijn, want we waren natuurlijk erg nieuwsgierig! De foto’s zijn echt prachtig geworden en wat ons vooral is opgevallen is dat de foto’s zo divers zijn. Portretfoto’s, detailfoto’s, foto’s van Sabine alleen tot foto’s met z’n drieën. Zo is het resultaat van de fotoshoot heel divers en van hele mooie kwaliteit. Miranda en Ester, heel erg bedankt voor de leuke, gezellige ochtend in het Engelse Werk en voor de prachtige foto’s!!!” Sabine en Maaike

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.