Zwangerschapsfotoshoot Staphorst

Zwangerschapsfotoshoot Staphorst

Zwangerschapsfotoshoot bij De Zwarte Dennen – In verwachting van een tweeling. Met 32 weken had Lysanne al een prachtige zwangere buik. Het stel verwacht een tweeling en keken daar enorm naar uit. Een liefdevolle fotoshoot volgde om deze mooie momenten uit de zwangerschap vast te leggen als herinnering voor later.

Zwangerschapsfotoshoot Staphorst Zwangerschapsfotoshoot Staphorst Zwangerschapsfotoshoot Staphorst Zwangerschapsfotoshoot Staphorst Zwangerschapsfotoshoot Staphorst

Zwangerschapsfotoshoot Staphorst

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt op de Zwarte Dennen in Staphorst. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.