Zwangerschapsfotoshoot Yvonne, Marko en Barry in Hoogeveen | Fotograaf Hoogeveen

Zwangerschapsfotoshoot Yvonne, Marko en Barry in Hoogeveen | Fotograaf Hoogeveen

We kwamen bij Yvonne en Marko thuis voor de  zwangerschapsfotoshoot. Zoon Barry was er ook klaar voor en we besloten dan ook de eerste serie foto’s met Barry erbij als eerste te maken. Een grote egale muur was aanwezig, ideaal als achtergrond voor de foto’s. Het werden leuke foto’s van Barry die naar de mooie buik van zijn moeder keek. Nadat Yvonne zich had omgekleed en een aantal laagjes warme kleding aangetrokken had gingen we naar buiten voor de tweede serie foto’s. Zwangerschapsfoto’s van Yvonne alleen. Wie had gedacht dat het begin januari zo mooi en redelijk warm weer zou zijn! Het zonnetje kwam er ook nog bij wat zorgde voor een mooie sfeer. We liepen richting een geluidswal vlakbij het huis van Yvonne en Marko. Het gras was hier mooi groen en er stond riet dat perfect bleek als achtergrond. Na nog een laatste serie foto’s bij Yvonne en Marko thuis was het voor ons weer tijd om te gaan. Yvonne en Marko, we wensen jullie nog een fijne zwangerschap en veel geluk met jullie gezin!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.