Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Angelique en Ermam Reales Isenia | Fotograaf Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Angelique en Ermam Reales Isenia | Fotograaf Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Angelique en Ermam Reales Isenia | Fotograaf Zwolle. Het was een behoorlijk zonnige dag in april tijdens de zwangerschapsfotoshoot van Angelique en Ermam Reales Isenia. De locatie voor de fotoshoot was het Engelse Werk in Zwolle. Met genoeg mogelijkheden om de schaduw een beetje op te zoeken. Angelique was prachtig zwanger en had een aantal outfits meegenomen die ze makkelijk kon wisselen, zodat ze niet op iedere foto met dezelfde kleding aan zou staan. Het stel fotografeerde zelf ook als hobby, ik hoefde dan ook niet heel veel aanwijzingen te geven. Vol liefde keken ze elkaar aan en naar de zwangere buik van Angelique. Het woord ‘love’ hadden ze in hout meegenomen om als attribuut te gebruiken. Iets dat ze meteen gekocht hadden en dat een mooie plaats zou krijgen in de babykamer. Zo leuk om dit dan ook tijdens de fotoshoot te gebruiken voor een paar foto’s! Angelique en Ermam Reales Isenia we wensen jullie heel veel geluk en liefde samen met jullie kindje!

Referentie:

“Wij zijn beide hobby fotografen en wat wij het mooiste vinden om te fotograferen is landschappen en cultuur. Voor ons was het dan ook een must om dit mooie moment in ons leven vast te laten zetten. Al snel kwamen we bij Essenza Fotografie uit omdat we absoluut geen studio foto’s willen gezien onze eigen voorliefde van landschap en cultuur. Voor ons was het dan ook spannend om een fotoshoot te laten doen en alles uit handen te geven, Maar al snel voelde we ons steeds beter op ons gemak door de dames van Essenza Fotografie. Ik denk dat het spannendste gedeelte voor ons ook het feit was dat we de foto’s niet meteen daarna konden zien aangezien we dat wel gewend zijn als we zelf de foto’s maken. Maar ik moet zeggen dat het het wachten waard was. Toen ruste ons alleen nog de vraag welke foto’s wouden we hebben en dat was niet gemakkelijk aangezien we ze zo goed als allemaal heel mooi vinden. Ik zou de fotoshoot ook zo weer over doen bij ze of aan anderen aanbevelen!” Angelique en Ermam Reales Isenia

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.