Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Anneke en Arjan

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Anneke en Arjan

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Anneke en Arjan – voorproefje. Het is weer lente en dus tijd om weer lekker naar buiten te gaan voor de fotoshoots. Zo ook bij de zwangerschapsfotoshoot van Anneke en Arjan. De zon scheen volop en er waren alweer veel narcissen in Het Engelse Werk in Zwolle aanwezig. Een heerlijke lentedag dus! Anneke en Arjan bedankt voor de leuke zwangerschapsfotoshoot!

zwangerschapsfotoshoot-zwolle-001 zwangerschapsfotoshoot-zwolle-002zwangerschapsfotoshoot-zwolle-004zwangerschapsfotoshoot-zwolle-003zwangerschapsfotoshoot-zwolle-005zwangerschapsfotoshoot-zwolle-006

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is deels gemaakt bij het stel thuis en deels op buitenlocatie het Engelse Werk in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier, en maken we close-up foto’s van de zwangere buik. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht wanneer dit nodig is. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een Zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.