Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – fotograaf Overijssel

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – fotograaf Overijssel

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Een dag voor de zwangerschapsfotoshoot van Marja, Maarten en Stijn zagen de weersvoorspellingen er niet zo goed uit voor de volgende dag. Daarom besloten we in overleg de fotoshoot te verplaatsen. De volgende dag bleek het echter stralend weer, dus namen we snel contact op met het gezin of de fotoshoot alsnog vandaag zou kunnen. Dit was geen probleem en ’s middags hadden we afgesproken in het Engelse Werk in Zwolle.

De fotoshoot begon met het maken van een mooie familiefoto bij het water. Stijn had in het begin van de fotoshoot niet meteen zin om op de foto te gaan, hij had namelijk zijn bal mee, dus wilde hij graag voetballen! Geen probleem natuurlijk, alleen maar leuk. We besloten op een veldje foto’s te gaan maken zodat Stijn even kon voetballen en wij alvast mooie foto’s konden maken van Marja en Maarten samen. Eerst zittende foto’s waarbij ze elkaar liefdevol aankeken. Daarna staande foto’s, waarna Stijn – samen met zijn voetbal – ook mee op de foto ging. Na deze fotoserie liepen we door om het volgende mooie plekje te zoeken. Dat is zo leuk aan op locatie fotograferen, binnen een aantal weken kan de natuur er alweer zo anders uitzien! Een aantal weken eerder maakten we ook een fotoshoot in het Engelse Werk, maar was alles toen nog laag en niet in bloei, nu bloeide alles volop. Na de volgende locatie, een open grasveld, voorgesteld te hebben werd hier de volgende fotoserie gemaakt. Stijn mocht mama een kusje op haar buik geven en nadat Marja zelf een hartje op haar buik had gevouwen met haar handen, wilde Stijn dat ook wel proberen. Na nog op een aantal plekken foto’s te hebben gemaakt namen we afscheid. Met onderstaande foto’s als resultaat van de fotoshoot!

zwangerschapsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-01zwangerschapsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-03
zwangerschapsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-04 zwangerschapsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-05zwangerschapsfotoshoot-engelse-werk-zwolle-02

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.