Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Sandy en Mitch

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Sandy en Mitch

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Sandy en Mitch. Een aantal weken geleden kregen we een mailtje van Sandy en Mitch met de vraag of het nog mogelijk was een zwangerschapsfotoshoot op korte termijn in te plannen. Dat lukte en we spraken af in het Engelse Werk voor de fotoshoot. Een super leuke fotoshoot volgde, hier alvast een voorproefje.

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle Zwangerschapsfotoshoot Zwolle Zwangerschapsfotoshoot Zwolle Zwangerschapsfotoshoot Zwolle Zwangerschapsfotoshoot Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt in Zwolle bij het Engelse Werk. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 40 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.