Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Willem Joost en Albertine

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Willem Joost en Albertine

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle – Albertine en Willem Joost, voorproefje. Enige tijd geleden waren we aanwezig bij de kraammarkt van Isala Zwolle waar bezoekers bij onze kraam een fotoshoot naar keuze konden winnen. Van alle deelnemers waren Albertine en Willem Joost de gelukkige winnaars en kozen zij voor een zwangerschapsfotoshoot. De locatie werd het Engelse Werk in Zwolle wat eigenlijk het hele jaar door een mooie locatie is voor fotoreportages. Hieronder een voorproefje van de foto’s.

Albertine en Willem Joost, bedankt voor de leuke fotoshoot!!

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle

Zwangerschapsfotoshoot Zwolle

Een zwangerschapsfotoshoot kan gemaakt worden op iedere gewenste locatie, zowel bij jullie thuis als op een mooie buiten locatie. Bovenstaande fotoshoot is gemaakt bij Het Engelse Werk in Zwolle. Reiskosten zijn inbegrepen bij de fotoshoot tot 25 kilometer van Zwolle of Hoogeveen. Tijdens een zwangerschap fotoshoot maken we foto’s van de zwangere vrouw alleen, indien gewenst/aanwezig van de ouders samen, eventueel met oudere kinderen en/of een huisdier. Ook maken we close-up foto’s van de zwangere buik en kunnen er foto’s gemaakt worden met bijvoorbeeld sokjes, een mutsje of een echofoto. We houden van ontspannen en pure foto’s. Hiervoor maken we gebruik van natuurlijk licht, eventueel ondersteund met flitslicht. Wil je meer lezen over het laten maken van een zwangerschapsfotoshoot? Kijk dan bij Zwangerschapsfotografie.

Ben je op zoek naar een zwangerschapsfotograaf in Zwolle, Hoogeveen, Meppel of omgeving? Essenza Fotografie is gespecialiseerd in het maken van fotoreportages van baby, zwangerschap en gezin.

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.