Zwangerschapsverlof Miranda

Zwangerschapsverlof Miranda

Zwangerschapsverlof. De afgelopen maanden was het wat rustiger binnen Essenza Fotografie en daar was een hele goede reden voor. Miranda was met zwangerschapsverlof. Genieten van alle bijzondere en mooie momenten, eerste keren en mijlpalen.

De eerste keer in onze armen, het eerste oogcontact, de kennismaking met de trotse grote broer, de onweerstaanbare lachjes en super schattige kleine teentjes. Ik (Miranda) heb enorm genoten van mijn zwangerschapsverlof. We hebben prachtige foto’s laten maken van de zwangerschap, geboorte, newborn en kraamweek. En daar zijn we zo blij mee! En ik kon het natuurlijk niet laten om zelf de camera (oke, ook vaak de telefoon) te pakken om dat lieve snoetje en alle bijzondere momenten vast te leggen. Maar mijn verlof zit er alweer op. En stiekem heb ik ook heel veel zin om weer aan de slag te gaan. Laat die fotoshoots en fotoreportages maar komen!

De afgelopen maanden hebben we vanwege mijn verlof minder fotoshoots aangenomen dan dat we normaal gesproken doen. Maar nu ik weer begonnen ben hebben we de komende tijd weer meer plekken voor fotoshoots beschikbaar! En laat het nou net de perfecte periode van het jaar zijn voor een leuke herfst gezinsfotoshoot! Samen genieten van de mooie herfstkleuren in de natuur en de kinderen die lekker los gaan met herfstbladeren zoeken (en vooral gooien). Heerlijk!

Ik heb er zin in om weer veel mensen blij te gaan maken met mooie foto’s. Jij ook om mooie herinneringen voor later te maken? Je boekt een fotoshoot nu extra voordelig met de HERFSTPRET fotoshoots! Waarbij we tot 25% korting geven op een fotoshoot naar keuze. Benieuwd? Hier lees je er alles over!

Copyright op alle foto’s: © Essenza Fotografie. Foto’s mogen niet opgeslagen, gekopieerd of anders gebruikt worden zonder toestemming van Essenza Fotografie.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.