Zwangerschapsverlof!

Zwangerschapsverlof!

Zwangerschapsverlof! Na heel veel zwangerschappen, geboortes en newborns vastgelegd te hebben de afgelopen jaren, is het wel heel bijzonder om nu zelf te mogen ervaren hoe het is om in verwachting te zijn. En nu is het bijna zover en zullen ik – Miranda – en manlief binnenkort ons eerste kindje verwelkomen. Het is dan ook tijd om met zwangerschapsverlof te gaan en rustig uit te kijken naar de geboorte. De laatste weken voor mijn verlof merkte ik toch wel dat de fotoshoots wat zwaarder en lastiger te maken werden met mijn zwangere buik. Maar ik geniet van ieder moment!

Natuurlijk zijn er al meerdere zwangerschapsfoto’s gemaakt en ook de geboortereportage van ons kindje, een kraamreportage en een newborn fotoshoot staan al in de planning. Deze geweldige periode zo mooi laten vastleggen vind ik echt geweldig. Zelf maak ik een zwangerschapsdagboek, inclusief elke week een foto, stukje tekst en foto’s en afbeeldingen van bijvoorbeeld de babykamer, leuke cadeautjes en kaartjes die we hebben gekregen, zwangerschapsfotoshoots en natuurlijk de echo foto’s. Ik vind het nu al leuk om terug te lezen, en denk dat ik dit de komende jaren er nog vaak bij zal pakken. Geen standaard invulalbum, maar een persoonlijk verslag van de zwangerschap. Zo mooi als herinnering voor later!
(Mocht je dit ook willen van jouw zwangerschap, dat kan! Stuur ons dan even een mailtje)

Wat gaat er voor de fotoshoots, trouwreportages en geboortereportages veranderen de komende maanden?

De fotoshoots en fotoreportages gaan gewoon door en zullen tijdens mijn verlof overgenomen worden door Ester. Wel nemen we in de zomerperiode minder fotoshoots aan dan normaal, dus wil je een mooie fotoshoot, cake smash fotoshoot of kraamreportage laten maken? Reserveer dan zo snel mogelijk om zeker te zijn van een plekje!

Voor de trouwreportages hebben we een geweldige tweede fotografe geregeld die samen met Ester de trouwdag van ‘onze’ bruidsparen vast zal gaan leggen. Met alle bruidsparen van dit jaar zijn daar afspraken over gemaakt en zij zijn natuurlijk allemaal op de hoogte.

In juli en augustus hebben we geen plek meer om geboortereportages in te plannen. Hier hebben we het maximum aantal reportages al ingepland. Vanaf september zijn er beperkt plekken beschikbaar. Denken jullie eraan om de geboorte van jullie kindje vast te laten leggen? Informeer dan naar de mogelijkheden!
Vanaf eind oktober ben ik weer terug en ik heb nu al zin in alle leuke fotoshoots en fotoreportages die ik dan zelf weer mag gaan maken!

Groetjes, Miranda

5 Reactie's
 • Maat
  Geplaatst op 16:57h, 07 juli

  Miranda, wij wensen jou een fijne verlof toe En een voorspoedige bevalling!
  Marco astrid annika en yannick

 • Hedy Bersee-v.d Sluis
  Geplaatst op 17:30h, 07 juli

  Hoi Miranda, wat heerlijk spannend jullie eerste kind! Ik wens jullie heel veel geluk toe met de bevalling en heerlijk genieten daarna!
  Groetjes Hedy

 • Groetjes Geke Zantingh
  Geplaatst op 17:41h, 07 juli

  Miranda een fijn verlof en succes bij de bevalling .
  Wij vonden het prachtige foto’s die je bij de geboorte van Shawn gemaakt hebt .
  Hoop dat ze bij jou ook schitterend worden .
  De kleine zullen we ter zijner tijd wel een keer te zien krijgen bij je schoonzus .

 • Anoniem
  Geplaatst op 21:34h, 07 juli

  Miran,

  Heerlijk genieten van je verlof, en we kijken uit naar de geboorte van jullie zoon/dochter.

  Heel veel liefs van ons drietjes

  Niels, Mirjam & Robin

 • Familie
  Geplaatst op 16:51h, 09 juli

  Gefeliciteerd Miranda en man,
  Geniet van de laatste loodjes en zet ‘m op!
  Groeten van Eelco Anja Joep en Vonne